Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajoooma

dzien darmowej dostawy- linki i rady

Polecane posty

Gość znajoooma

Heja mamuski :) wiecie ze dzisaj jest dzien darmowej dostawy w sklepach internetowych? mam propozycje moze w tym temacie dodajmy linki z takimi sklepami gdzie obowiazuje ta promocja co?? a jeszcze bardziej mile widziane jest podawanie produktow ktore naprawde oplaca sie kupic co?? np ja nie długo spodziewam sie dziecka a tak naprawde ogladajac te oferty nie wiem jakie sa ceny w sklepie i czy oplaca mi sie z takiej strony zamowic wiec podpowiadajcie :) jestem pewna ze duzo mozemy z tego skorzystac :) ja np znalazłam taki sklep http://www.aptekadziecka.pl/ napiszcie co zniego placa sie zamowic?? ;)

Gość znajoooma
no ok ale tu sa podane tylko sklepy :) a fajnie by bylo jakby ktos napisal kto sie orientuje co z jakiej strony warto zamowic :)

Gość tu masz wszystko razem
ale co ty myślisz że ci inni będą analizować co gdzie warto zamówić? Każdego interesuje co innego i tego sobie szuka wcześniej.

Gość znajoooma
nie nie chodzi o to zeby inni analizowali co MI sie oplaca kupic chodzi o to ze jak ktos szuka jakies promocji fajnej na cos i co sie oplaca kupic i cos takiego znajdzie to zeby sie nia podzielił :)