Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak sił... brak słów... :(

czy wszyscy faceci są tacy beznadziejni???

Polecane posty

Żyjemy z moim facetem już jakieś 3 trzy lata bez ślubu, mamy małe dziecko. Od zawsze były problemy z tym, że on wypisywał do innych po kryjomu... Obiecywał, że będzie ze mną szczery, że więcej żadnych smsów nie będzie pisać i takie tam... Zauważyłam ostatnio, że chowa przede mną telefon, albo go wyłącza. Wczoraj poprosiłam że dał mi na chwile swój telefon, niechętnie ale w końcu dał. Był tam sms od niezapisanego numeru "Milutkiego dnia". Pytałam kto to, ale on twierdził, że nie wie i nie ma zamiaru odpisywać. Postanowiłam, że ja chce wiedzieć kto to i napisałam "kim jesteś?". Mój facet szybko zabrał mi tel., że niby musi pilnie do brata zadzwonić i zamknął się na parę minut w łazience. Pytałam czy ten ktoś odpisał, a on że mam sprawdzić. Nic nie było. Jak usnął to przyszedł raport, że dostarczono tą moją wiadomość i jakąś wiadomość wysłąną 3 minuty późnij. Rano mówię mu o tym, ale on twardo że nic nie pisał. Zapisałam sobie ten numer i... okazało się, że mój facet pisze do jakijś baby... ta dziewczyna stwierdziła, że to on do niej zawsze pisał, a ona odpisywała i że mam problem bo nie umiem upilnować swojego faceta. Co ja mam robić? godzinę temu napisałam mu o tym wszystkim ale póki co to milczy...

Gość tak to jest jak się
nie zabezpiecza i wiążę z powodu wpadki :O🖐️ jakby nie dziecko to pewnie byście się 2 lata temu rozeszli czy tam rok. czy ile ma to dziecko + kilka miesięcy

musicie o tym poważnie porozmawiać, że w tern sposób wyrządza ci krzywdę. A jeżeli nie poskutkuje sama znajdź sobie kogoś do "popisania" niech i on zobaczy czy to jest takie fajne.

Czy Wy tylko umiecie krytykować? nie ja pierwsza i nie ostatnia, która ma nieślubne dziecko. a Mirabel mamy porozmawiać, jak wróci z pracy... chcemy wybrać się w jakieś spokojne miejcse, że by móc swobodnie porozmawiać.

Gość facet jak każdy inny
Czytanie cudzej korespondencji jest niemoralne. Nie czytaj - nie będzie problemów.

Gość hejjjjjjjjjaaa
Kolejna naiwna, byla tu juz dzis jedna skarzaca sie na faceta, ze jest w ciazy a on pije i sie narkotyzuje, oczywiscie tez nie mieli slubu. Tak to jest jak sie zaczyna od dupy strony.