Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra25

brzydze się miesa i jajek pomozcie

Polecane posty

Gość sandra25
Historynka dziękuję Ci bardzo. Byłabym wdzieczna jakbys podala przepis na ta zapiekanke ziemniaczana...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość .............875342
Ja też ostatnio jakoś mięsa nie mogę przekłnąć :P wczesniej uwielbiałam, a teraz same ziemniaki jem i surówki ... :O staram się coś innego ogolnie jadać, moze kiedys mi to minie;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nie piedol po pierwsze
jajka kupione w sklepie nie maja w srodku ZARODKA bo nie zostaly zaplodnione - w srodku jest tylko zoltko i bialko, de facto skladniki pokarmowe. te twoje "szkrzydelka" to hiazmy na ktorych trzyma sie zoltko z zarodkiem potem. wiecej nauki, mniej wyobrazni warzywa tez nie rosna na powietrzu, ale na nawozie. wiesz co to nawoz? jesli zaczniesz sie dokladnie zastanawiac co z czego jest to juz nic nie wezmiesz do ust, po co ci to? juz tak jest w przyrodzie, ze materia nie znika, ale krazy. z nas potem tez cos bedzie, zostaniemy rozlozeni na czesci pierwsze, a potem hulaj dusza

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Sabdra- podgotowuję ziemniaki, chociaż niektórzy dają surowe, cienko pokrojone. Na patelni podsmażam salami z cebulką, dorzucam pomidory, kukurydzę, doprawiam papryką ostrą i solą. W naczyniu żaroodpornym układam plastry ziemniaków, na to daję warzywa i sporo sera żółtego, dobry jest żółty typu mozzarella, na ser zawsze pieprz bo lubię. Można dwie warstwy ułożyć. Moja mama po prostu miesza plastry ziemniaków z podsmażonymi pieczarkami wymieszanymi z wędlinami różnymi i do tego też ser oczywiście.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sandra25
z checia wykorzystam przepis DZIEKI!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sandra25
....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
chodzilo mi o to, ze ryby tez zyly, w sensie czuly i ktos je zabil. dla mnie mieso samo w sobie jest paskudne:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Sandra25
Ahh kciukiem rozumiem juz...kupilam kotlety sojowe...ciekawe jak smakuja...oprocz tego pasztet sojowy i paprykarz warzywny...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
pasztet jest zajebisty, paprykarz mi nie smakuje. a te kotlety oczywiscie w panierce mzoesz zrobic, choc ja robie bez, bo d.. rosnie;p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość sandra25
...a mogłabyś mi przybliżyć jak robisz te kotlety?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
"zauważyłam, że z żółtka wychodzą po bokach takie dwa białe " - moim zdaniem to jest PĘPOWINA a nie skrzydełka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×