Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusiaaaa19

CZY FARBOWAĆ DALEJ WŁOSY-FOTO ?????!!!!

Polecane posty

Gość Szalony Psychopata Juzefff
zeby nie wiem co zrobil, roznicy ni ch*ja nie widze...

Gość Ja poleciłabym zadzwonić
te zdjęcie nie odzwierciedla stanu włosów, masz prześwity na pierwszym zdjęciu. Ja bym nie farbowała, tylko je wzmocnila i odżywiła

włosy jak włosy byle zdrowe :) mi to tam lata czy jakas kobieta ma odrosty bo na to wgl nie patrze

Gość sorry ale na tych zdj
nic nie widac!!! swiatlo jest beznadzijne,. na tym drugim widac ze masz jakies jasniesjze pasemka. ale odrosty wcale nie rzucaja sie w oczy. zrob porzadne zdjecia/

Gość lusiaaaa19
Prześwity to chyba ty masz w mózgu kobieto :O:O A, jak byście określili jaki to kolor ten naturaln oczywiście ???

Gość nie przejmuj sie maloletnimi
odrostow nie widac , ale swiatlo jest nienaturalne i nie widac w ogole koloru . Stan przy oknie i zrob zdjecie jeszcze raz .

Gość lusiaaaa19
Bo właśnie chodzi o to że odrostów u mnie prawie wcale nie widać i tu mam szanse żeby odrosły mi moje naturalne :) Ja widze różnice... Ale, pytanie było zwłaszcza do dziewczyn chodzi mi o to jak byście określiły mój naturalny kolor ??

Gość Ja poleciłabym zadzwonić
trochę grzeczniej smarkulo. Pytałaś o radę to ją masz. Spójrz jaką masz szeroką przedziałkę na głowie. Raczej normalna tak nie wygląda, że widać tyle skóry. Wiec jak nie chcesz słyszeć cudzych odpowiedzi to nie zakładaj durnych tematów z gównianymi zdjęciami.

Gość lusiaaaa19
Wymiataj stąd stara wydro !!!

Gość igahareasgvdsxcfvbg
nie wiem jak kolor ale masz cienkie wlosy

Gość kinf of kafffeteria
kolor świński blond :)

Gość ja w 9 mcy ważyłam
kolor taki jakiś bez wyrazu, bez życia, włosy cienkie oklapnięte. i faktycznie za dużo ich nie masz. Zrób zdjęcie lepszej jakości bo po tych co zamieściłaś można tylko tyle powiedzieć co powyżej ci napisałam.

Gość koko dżambo bambo
Jak możecie określić że dziewczyna ma cienkie włosy jak zrobiła foty tylko z góry i z boku :p Jeśli chodzi o mnie to jestem przeciwniczką farbowania włosów także, tobie też odradzam zwłaszcza że kolor się prawie nie różni :)

Gość sdfghjkl
Czy Ty sama nie widzisz ze na tych zdjeciach nie widac koloru ani naturalnego ani farbowabego.Jak miałabym okreslic to bym powiedziala ze kolor różowy naturalny jak i farbowany.

Gość myszaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie farbuj, odrosty masz ładniejsze od tego koloru.

Gość stach z przaśną dziołchą
Ostatnio zauważyłem że na forum bije straszne niechęć do blondynek ze strony kobiet :o ja się tam na kolorach nie znam dla mnie blond to blond :P

Gość Nie ma sensu
ich malować, poza tym przecież odrostów nie widać, więc w tym wypadku łatwo wrócić do naturalnego.

Gość olej ją ....
dziewczyno ty za pare lat będziesz łysa takie masz słabe zagęszczenie włosów , naprawde nie widzisz tego któs wczesniej zauwazył ze masz lichy przedziałek jestem fryzjerką i wierz mi nie wróży to dobrze cienko to widze za jakis czas więc lepiej zamiast farby BLOOONNNDDDDDD zainwestuj w maski do skóry głowy np . wax

Gość agaagniezka
No trudno żeby miała bujną czupryne skoro jest naturalną blondynką i do tego rozjaśniała włosy większość polek ma takie włosy :O Przedziałek jest poprostu krzywo przeczesany zresztą na blond włosach zawsze przedziałek jest bardziej widoczny niż na ciemnych :p

Gość olej ją ....
hahaha kolor zonkil-fiolet muszę zapamiętać

Gość nei podoba ten przedziałek
faktycznie wyglądasz jakbyś była na skraju łysienia nie farbuj włosów bo będziesz żałować

Gość lusiaaaa19
Tak oprócz tego że jestem łysa to jeszcze pryszczata i mam penisa żal mi was dziewczyny :D zamykam temat bo szkoda czasu na wasze wywody :O

Gość Nie ma sensu
Typowa mentalność Polaków. Dziewczyna zapytała o farbowanie włosów, a zaraz wszyscy eksperci wróżą jej łysienie:(:(

Gość a co dziecko
odpowiedzi nie po twojej mysli bo ci tutaj prawde powiedzieli idz sie lecz idiotko

Gość kotek00701
ja nie widze roznicy pomiedzy pierwszym a drugim zdjeciem, te zdiejcia robilas sepia??czy co nic nie widac i jak mamy to oceniać