Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jnsuhsh

Już mnie nie pociąga? chociaż bardzo go kocham

Polecane posty

Gość jnsuhsh

Mój problem polega na tym, że mój chłopak już mnie nie pociąa, nie mam motylków w brzuchu tak jak kiedyś, seks nie sprawia mi jakieś wielkiej przyjemności. Z drugiej storny bardzo bardzo go kocham, nie wyobrażam sobie co mogłoby sie stać gdyby mnie zostawił, nie wyobrażam sobie bez niego życia i jest dla mnie cąłym światem. Kocham go, jestem o niego zazdorsna, chce z nim spędzać każdą wolną chwile i mieć go tylko dla siebie. Może ja jestem dziwna, ale chcialabym czuć te przysłowiowe motylki w brzuchu, kiedy całuje mnie po szyi jak to bylo jeszcze kilka, 2-3 miesiace temu.

Gość errtrt
Jestes dziwna oczekując wciąz motylków w brzuchu :O To chyba logiczne, że z czasem nie ma motyli a seks powszednieje, zostaje wtedy miłośc, przyjaźń, przywiązanie, a seks robi się.. zwyczajny. Długo jestescie?

Gość jnsuhsh
1,5 roku wiem, rozumiem, ale czasem chciałabym się poczuć tak jak kiedyś. miedzy nami jest wszytko super, jest dla mnie kochany i dobry, wiec moze robie problemz niczego, ale jednak brakuje mi tego

Gość miewiórka
byłam w 3 długich związkach i zawsze po ok. roku mijały motyle w brzuchu. Przecież to jest oczywiste, że mocno pragnie się tylko coś, czego się nie ma albo czegoś tylko na początku. Jesli chcesz znów to samo czuć, to rozstańcie się a potem wróćcie do siebie. Albo zmień faceta, z kolejnym będzie na początku fajnie, a jak się skończy, to poszukaj kolejnego. Tak, to taka ironia.

Gość Eleeena
motylki to kwestia 3- 6 miesiecy.Potem mijaja .Widocznie nie doroslas jeszcze do dojrzalej milosci. Jak szukasz adrenaliny -zacznij od poczatku .Jest tylu mezczyn na swiecie.Do konca zycia starczy Ci motyli :-P

o panie !!! ja jestem ze swoim juz 9 lat nadal odczuwam motylki :) fakt ze nie za czesto je odczuwam, nie tak czesto jak kiedys, powinnas zainicjowc cos to rowniez zainteresuje Twego faceta, a jak oczekujesz tylko z jego strony inicjatywy to wlasnie taka undna rutyna sie wdaje i jest D*UPA :( kwestia dobrania sie partnerow :)

Gość jnsuhsh
jezu, aj wcale nie chce sie z nim rozstawac, nie chce zmieniac. nie postrzegajcie mnie w ten sposob.jak jakas gowniare, ktora sie zauroczyla i juz jej przeszlo. po prostu brakuje mi tego, ale bardzo go kocham i nie zamienilabym go na nikogo innego.