Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawusiak9753

Nienawidzę ludzi, dla których herbata jest ważniejsza niż kawa !!

Polecane posty

Gość kawusiak9753

jak bardzo trzeba być n..., żeby pić herbatę ?:o

Gość aaamarta
To w takim razie nienawidzisz też mnie, bo ja jestem prawdziwym herbacianym freakiem. i powiem ci, że herbata też ma właściwości pobudzające, a przy okazji jest dużo zdrowsza niż herbata:) no i na przykład na kawie nie zrobisz drinka, a na herbacie owszem - moje najnowsze odkrycie to herbata z żubrówką :D:D http://www.newsweek.pl/dilmah/jesienny-t-cocktail-kamila,82416,1,1.html tu :D

Ooo kawa, kawa! Czarny napój bogów, oh yeaah! ;D Dla mnie jak kawa się kiedyś skończy, to sobie wtedy będzie mógł być nawet i koniec świata.

Gość ja tez kawoszka
Herbaty nie piję w ogóle, ale żeby nienawidzić ludzi, którzy lubią ten napój? Nie piję też alkoholu, ale wielu moich znajomych lubi od czasu do czasu wypić lampkę wina, mam ich nienawidzić? Masz jakieś problemy z sobą? Psycholog, a może psychiatra będzie chyba odpowiedni. Ja z ich porad nie korzystam, ale nigdy nie powiem, że nienawidzę ludzi korzystających z ich leczenia.

Gość ujajla
a ja nie piję ani kawy ani herbaty

Gość naprawde ???
"że herbata też ma właściwości pobudzające, a przy okazji jest dużo zdrowsza niż herbata" to możliwe jest takie coś ?:D

Gość Jak to na kawie nie
zrobisz drinka? Slodka kawusia z mlekiem, wodeczka i zayebisty likierek!!!

ja kawy nie piję wcale zdarza się bardzo sporadycznie raz na miesiąc i to z cukrem i mlekiem za to obowiązkowo mięta, rumianek, mieszanki ziołowe melisa czarna herbata

Gość aaamarta ma racje
herbata jest zdrowsza niż herbata :)

Gość stella23
cos dla kawoszy:D

Gość aaamarta
niz kawa :>

Gość kawa jest niedobra :/
gorzka :/ wolę herbatę, albo jeszcze lepiej colę

Gość uli000
kawa bleee. herbata tak!!!!! zwłąszcza jak jest dobrze zaparzona, no i herbata też z dobrego sortu! ostatnio jak byłam na dniach herbaty w jakiejs knajpie (to festiwal taki dla herbaciarzy:)) to dostałam w prezencie małą torebeczkę z białą herbatą... aaach

Ja nic nie mam do ludzi pijących herbatę, ale dla mnie mogłaby nie istnieć. Piję albo kawę, albo wodę a herbatę tylko w gościach jak mi ktoś zrobi bez pytania :)

Gość Duszołap
Nienawidzę kawy, jej zapach powoduje u mnie odruch wymiotny.

Gość Track
POPIERAM ! a propos - polecam www.cafezinho.pl - jeśli jesteś fanką kawy,to to jest jej świątynia :) kawy z supermarketów już dla mnie nie istnieją

Gość Boematte
a ja nie lubie kawy, bo kawa w duzych ilosciach zabija i taka jest prawda mili państwo

Gość Boematte
kawy unikam, wódki nie pije bo to napoj meneli, nie pale , uwazam ze seks jest zbędny i przereklamowany

Gość lord stront
Gdybym nie wiedział, że kawa jest powszechnie uznanym napojem i ktoś mi ją podał, to najpierw stwierdziłbym, że zapach ma piękny, a potem wypluł, bo smak ma beznadziejny. Myślałbym, że sobie ktoś ze mnie jaja robi, że ludzie to piją. Piję to na podniesienie ciśnienia i krzywię się niemiłosiernie.

Gość cvzczfa
Profanujesz kawę wykrzywiając się do niej. :D Na podniesienie ciśnienia świetna jest lampka koniaku z samego rana, tylko, ze wtedy ktoś musiałby Cie zawieźć do pracy, bo po koniaku, to wiadomo... ;)

Gość Boematte
ja jestem milosnikiem roznorodnych herbat, nie ma to jak herbatka i ciasteczko ;) kawy nie pijam

Gość cvzczfa
Ja piję głównie kawę, ale ponieważ wypijanie 7-8 kaw dziennie zaczyna mi już robić drobne krzywdy zdrowotne staram się czasem pić herbatę. Mieszam samodzielnie obojętnie jaką białą z obojętnie jaką czarną (oczywiście koniecznie liściastą i bez cukru). Kiedyś byłam fanką herbaty, ale życie w biegu i konieczność bycia "na wysokich obrotach" przez większą część dnia spowodowały samoistne przestawienie się na kawę.

Gość lord stront bo ktoś zajął nick
Profanuję :D Herbatę bardzo lubię, bez cukru i głównie czarną.