Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

okradł mnie znajomy we własnym domu pomocy??

Polecane posty

pojechalismy do baru w drodze powrotnej zatrzymalismy sie na staci paliw( na kamerach widac jest ze am zloto na sobie ustalilem to pozniej z szefem staci )za 10 minut bylismy u mnie w domu ja bylem pod wplywem alkocholu zle wpisalem kod alarmu i przyjechal solid security weszli do domu pokazalem im dowod osobisty i odiechali .Ja poszedlem na gore do sypialni spac gdy sie obudzilem nie mialem lancuszka ani branzoletki o wadze ogolnej okolo 100gram o wartosci 15 tys zlotych .gdy zszedlem na dol on siedzial na kanapie i twierdzil ze on tego nie zrobil zglosilem to na policie jeszcze nie byl przesluchiwany (nie widzialem sie z nim pare lat i na drugim spotkaniu zostalem okradziony )zastanawiam sie czy jestem z nim wygrac sprawe .Jestem przekonany na 100% ze to on zrobil .

Gość milbo
100 gram to 10 deko - 10 deko złota za 15 tys ? :D

Gość milbo
łańcuszek o wadze powiedzmy 5 deko to cienizna i barachło i ty chcesz nam wmówić ,zę kosztował ponad 7 tys ?:) pojęcia nie masz o cenach ani złota jako materiału ani jako biżuterii .

biciem to tylko moge go skrzywdzic moze sie mscic to nic dobrego nie wrozy .a propo 100 gram to tak 15 tys

Gość milbo
dzieciaku odkad to wystarczy dowód pokazać ,zeby odwołać alarm ? wiesz jaka jest procedura przy niuzasadnionym alarmie ? pojęcia nie ma , nie ogładaj tyle durackich seriali .

od kiedy zloto sie przelicza na deko a jezeli dla kogos 5 deko to cienizna to sory i ze 50 gram ze jest warte 7 tys przeciez tyle jest warte

wystarczy pokazac dowod przy odwolaniu alarmu .jesli ktos nie ma pojecia niech sie nie wypowiada

Gość loliksad
moze łosiu ochrona cie okradła :P weszła jak ześ spał :P

Gość 12345u473490
jak mieszkalam u znajomego i wl sie alarm to tylko dzownili do niego wiec niewiem o jakiej procedurzemowisz

Gość pijoku jeden
dobrze ci ochlaptusie jeden,żeby cie jeszcze w dupsko wyruchał,hahaaa