Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kcor Akse

Co sądzicie o ludziach spod znaku KOZIOROŻCA???

Polecane posty

Gość Kcor Akse

?

Gość sa bardzo fajni a tak w ogole
to ja jestem koziorozcem ;)

mam męża spod tego znaku ma dobre cechy jak i złe zaczne od dobrych jest słowny punktualny mozna mu zaufac a te złe to mało się odzywa nie jest dobry w wyrażaniu uczuć a tak to oki

Gość fikuminuu
niby mili, ale bardzo nudni na dluzsza mete

Gość ja tez chce ;)
gospodarcza to masz typowego koziorzca;p Ja sie nie wypowiem bom sama koziorozec

może jakis z nowej ery hahha tak tak jest przesadnie punktualny aż mnie to denerwuje czasami ja nie jestem aż tak puntualna ale ciagle sie staram...

Gość Kcor Akse
Najbardziej mnie interesuje jakie są kobiety spod tego znaku.

Gość lkjgblgcfb;c
moja siostra zdradza męża, ciągle robi długi, wydaje pieniądze na pierdoły a ma kilka niespłaconych kredytów (których notabene nie planuje spłacić) jest wredną egoistką, pustą infantylną krową pewnie Was dziwi fakt, że piszę tak o siostrze, no ale niestety - taka prawda ostatnio ma ochotę zostawić swoją trójkę dzieci, bo "ma wszystkiego dość" i chce się wyprowadzić do koleżanki by imprezować a swojemu mężowi prosto w twarz powtarza, że jej kochanek jest lepszy w łóżku niż on poza tym z męża zrobiła psychicznego sadystę zgłaszając na policję nieprawdziwe fakty i dzwoniąc na gliny gdy on jej cokolwiek niemiłego powiedział - oczywiście policja wierzy jej, a nie jemu szkoda słów, po prostu szkoda słów tak mi się właśnie kojarzą kobiety koziorożce jeśli z tymi znakami to prawda, to uciekał chłopie gdziekolwiek byle daleko od kobiety koziorożca

Gość tez oidar
sa tajemniczy i nieprzeniknieni, jeden koziorozec mnie intryguje ale ciezko mi z nim nawiazac kontakt, ech..pozostaje mi chyba tylko telepatia ;/