Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CHACHA

Badania lekarskie przed kursem prawa jazdy

Polecane posty

Witajcie. Moje pytanie dotyczy badań wykonywanych w ramach kursu prawa jazdy. Czy mogę oczekiwać rzetelnych badań i liczyć na otrzymanie recepty na szkła kontaktowe? Czy jeśli mam wadę wzroku lepiej wybrać się przed kursem i zrobić porządek z oczami na własną rękę? Z góry dzięki;)

Gość a co mi zrobisz
musisz zrobić porządek z oczami przed badaniem, bo wystawi ci nieciekawe zaświadczenie, terminowe na krótko lub w ogóle nie dopuści do kierowania pojazdami

Gość trampollink
Lekarz facet będzie Cię badał słuchawką - oddychać, nie oddychać. Więc będziesz musiała zdjąć stanik.

Gość myszaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i pamiętaj że jeśli w zaświadczeniu będzie np. "tylko w okularach" to bez okularów na nosie nie dopuszczą CIę do egzaminu, tak mi instr mówił. ale np ja mam małą wadę i w zaświadczeniu nic takiego nie miałam, więc niekoniecznie musisz mieć :)

Ja miałam tak lipne badania lekarskie przed kursem prawa jazdy, że tylko jakaś stara babka która ledwo już na oczy widziała zrobiła wywiad, czytając go z formularza i tyle. W dodatku myliła informacje które jej podawałam, itd. :P

Gość tak sie zastanawiam co
a jakby ktos poszedl na badanie w szklach kontaktowych? :D