Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam ppmysłuniemampomysłu

skośnooka dziewczyna w klasie

Polecane posty

w mojej klasie jest taka azjatka, chodzi z nami już te 3 miesiące a z nikim się nie zadaje, od początku roku powiedziała chyba kilka słów do nas, nawet nie wiemy z jakiego jest kraju. Większość ludzi uważa, że z Japonii, ale nie wiemy na pewno. Jest b dziwna, ubiera się gorzej niż moja babcia, chodzi tak sztucznie, sztywno, na przerwach siedzi tylko w swej sztywnej pozie na ławce przed klasą gdy nauczyciele na początku mieli problem z wymową tego jak się nazywa to się oburzała o to. jak już coś jej się zdarzyło powiedzieć to było to narzekanie na nasz kraj a przecież nikt nie kazał jej tu przyjeżdżać. poza tym ilekroć ją widzę z jej rodzicami(chyba?) a zdarza się to prawie codziennie to kłóci się o coś ostro i ichniejszym języku prawie przy tym płacząc a przynajmniej tak to wygląda. dodatkowo zauważyłam, że jedna z nauczycielek jej nie lubi i to bardzo, jest dla niej strasznie złośliwa, klasa za nią też nie przepada jak się łatwo domyślić. sama nie wiem co z nią jest, myślicie, że opłaca się w ogóle nią zajmować czy raczej ją olać?

Gość maturks4
Ile wy macie lat? Wygląda na to, że polska młodzież jeszcze długo z buszu nie wyjdzie. Jak dziewczyna samotna wśród obcych może czuć się dobrze, jak większość ją ignoruje. A nie można spokojnie i przyjacielsko zagadać choćby o lekcjach?

ona już probowala rozpiac nauczycielowi rozporek, ale ktoś wszedl do klasy i przestala

Gość jdwiw
watpie, ze japonka, w japonii za dobrze maja.

Gość dlaczego go
mówi po polsku czy jak?

Gość world wide web
fakt, ze polska mlodziezy do pisania w internecie to pierwsza! rownosc tolerancja!!! hooo gornolotne hasla pisane z capsem spamowane gdzie sie da. Prawda jest ciut gorsza... stoja i nie robia nic

ech... wiedziałam, że zaraz podszywy będą... maturks4, my próbowaliśmy do niej zagadać, ona sprawia wrażenie jakby wszystkich uważała za swoich wrogów i nie chciała z nikim rozmawiać, jakby czuła się lepsza czy coś. dlaczego go, mówi po polsku z wyraźnym obcym akcentem a poza tym trochę dziwnie intonuje swoje wypowiedzi(coś jakby cały czas krzyczała) z czego niektórzy się śmieją...

raz masturbowala sie podczas lekcji ogladajac na komorce golego faceta

Gość mij3
znam jedna Azjatke. wiesz, wielu Azjatow jest po prostu bardzo zamnknietych w sobie gdy maja doczynienia z ludzmi innych ras. wiele Azjatek jest strasznie niesmialych przez co sprawiaja wrazenie niemilych, uwazajacych sie za lepsze. mysle ze warto ja blizej poznac i przekonac sie jaka jest naprawde.

"mysle ze warto ja blizej poznac i przekonac sie jaka jest naprawde" no tylko w sumie trudno się z nią bliżej poznać bo trudno nawiązać rozmowę. nie wiem czy ona nie jest taką azjatycką rasistką bo mówiła coś niegdyś o "swoim ukochanym kraju" i "okropnych innych". nam nie przeszkadza to, że ma skośne oczy, ale mam wrażenie, że jej przeszkadza to, że my nie mamy.

Gość konieczynkaaaaa
wspolczuje jej, moze ona jest z tajlandi, mam takie 2 znajome i one wlsnie maja taki szczekajacy akcent, musi jej byc b.trudno, ona sma i cala klasa nietolerancyjnych polakow, dobrze ze nie jest czarna albo zydowka