Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

EstreVVeR

Jak wyt臋pi膰 szczura

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Skutecznie zrobi to np firma www.gwaraddd.pl z Czeladzi, kt贸ra zajmie si臋 deratyzacj膮. Przy pomocy odpowiedniego sprz臋tu i 艣rodk贸w pozb臋d膮 si臋 go na zawsze

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
A je艣li potrzebujecie dobrego sprz臋tu na szczury to zapraszam na stron臋 horizont.com.pl, maj膮 tam 艣wietne ceny ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szczur wyczuwa zapach cz艂owieka, wiec jak sypiecie trutke na spodeczek to spodeczek ma byc swiezo myty i uzywajcie rekawic gumowych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂em spory problem, bo szczury zal臋g艂y mi si臋 w spichlerzu. Na szcz臋艣cie w sieci znalaz艂am specjalist贸w od ddd us艂ugi, m膮偶 zadzwoni艂 po nich i jako艣 poradzili艣my sobie z gryzoniami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak mieli艣my problem ze szczurami w piwnicy to zawo艂ali艣my ekip臋 www.gwaraddd.pl z Czeladzi by przeprowadzili deratyzacj臋. W 偶adne inny spos贸b nie pozbyliby艣my si臋 ich tak skutecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mi pomog艂a deratyzacja. Szczury s膮 podst臋pne, trudno je samemu z艂apa膰, a co dopiero jak si臋 ca艂e stado zal臋gnie... Zam贸wi艂em firm臋, kt贸ra si臋 tym zajmuje, bo znajomy mi ich poleci艂. Bardzo sobie chwali艂 us艂ugi i wcale si臋 nie dziwi臋. Daje link do ich strony: http://ddduslugi.pl/zwalczanie-szczurow.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Droga jest ta firma ddd?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chodzi艂o mi o ddd us艂ugi, ale ju偶 sobie znalaz艂am ich ceny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja do tego celu wykorzysta艂em trutki, jakie oferuje www.hruzewicz.pl . By艂 to strza艂 w dziesi膮tk臋, poniewa偶 od bardzo dawna mia艂em problem z tymi przekl臋tymi gryzoniami, na szcz臋艣cie problem w miar臋 szybko znikn膮艂. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sprawd藕 ofert臋 na http://www.dddtomex.pl/ -> DDD TOMEX - Deratyzacja, Dezynsekcja, Dezynfekcja, Ozonowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Wszystkim osobom z okolic Wroc艂awia, kt贸re rozgl膮daj膮 si臋 za sprawdzon膮 firm膮 zajmuj膮c膮 si臋 usuwaniem szkodnik贸w polecam skontaktowa膰 si臋 z www.bogel.pl Dzi臋ki nim nie mam ju偶 myszy w moim domu.

Udost臋pnij ten post