Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pablo1988Chce

Słowianska Uroda to najgorsza i najbrzydsa urodA

Polecane posty

Gość Pablo1988Chce

Jestem Pół Polakiem pół Meksykanem , do Polskie przyjechałem z Mamą która jest Meksykanka, moj ojciec to Polak ale nie zyje , praktycznie go nie pamietam bo zostawil moja mame jak bylem bardzo mały. Nie podobaja mi sie w ogole Polki, blondynki, blade i z jasnymi brwiami fuj tak samo niebieskie oczy, ale najgorsza jest ta taka jakby blada uroda. Niby przyciagajace jest to co inne ale nie w tym wypadku. Niektore moze sa troszke podobne do latynosek ale to nie to samo bo to widac ze włosy maja zafarbowane bo widac przy głowie jasne wlosy a skóra ze sztucznego opalania u kosmetyczek. Ja jestem podobny do mamy, praktycznie same latynoskie cechy mam. Chce latynoską dziewczynę bo to sa prawdziwe kobiety piekne. Co z tego ze uganiają sie za mna polskie dziewczyny skoro sa one takie brzydkie w wiekszosci :( staram sie byc miły ale nie chce zadnej z nich ochydnych blondynek i jasne wlosy blade skory i oczy :(

Gość To zalezy jaki kolor sukni
Marna ta prowokacja choojku

Gość few4ftghr
a myjesz sie chociaz ???

Gość Serafina_90
:-/ W Polsce są nie tylko blondynki i farbowane brunetki. Raczej powiedziałabym, że więcej jest tych, które mają z natury ciemniejsze włosy. Jest wiele ładnych Polek, ale każdy ma prawo do swojego zdania. Nie rozumiem po co ten temat.

Gość Pechowa 13nastka
Pewnie, że jest to marna prowokacja. Ojca nie pamiętasz, a po polsku tak dobrze piszesz? Wątpię, żeby twoja mamusia umiała polski. Latynoski to w większości niewykształcone kobiety i na pewno twoja matka nie może pochwalić się znajomością polskiego.

Gość RELEX
LATYNOSKI NA FILMIE I TO JESZCZE PO X OPERACJACH w rzeczywistosci tluste lochy obwlosione jak maupy z krzywymi zebami lub bez:D

Gość Herod Maximus
Słowiańska uroda jest najładniejsza w całym świecie. Na serialach latynoskich , kobiety latynowskie są ładne do 20 lat a potem, stare i brzydkie i na dodatek kochają księży i bez problemu może taka ksiądz przeruchać.

Gość Pablo1988Chce
Skoro ponad 20 lat jestesmy z mamą w Polsce to bardzo dobrze mowic sie nauczylismy , ale nie o tym ten temat załozyłem

Gość jewyyy
No ale po co ten temat? Zapytać chciałeś o coś?

słowianki są bardzo ładne. polski sa bardzo ładne. przynajmniej dla mnie a gust innych mnie nie obchodzi🖐️ nie pasi ci gust slowianek masz przynajmniej ze 2 miliardy kobiet innych ras wiec w czym problem?

Gość RELEX
praktycznie go nie pamietam bo zostawil moja mame jak bylem bardzo mały. no nie dziwie sie ze ja zostawil , po 20- kazda mexa wyglada jak czarownica

Gość we549vbkf
Chyba do marnego gimnazjum chodzisz prowoku....zamiast się uczyć takie bzdety wciskasz.

Gość jewyyy
A ja czekam aż autor powie w końcu w czym ma problem.

Gość Herod Maximus
gdybyś meksykański cycu pojechał do Moskwy, tobyś zobaczył słowiańską urodę. polski za bardzo lubia arabusów i duzo jest juz skundlonych.

Gość osmiornicaaa
latynoski z seriali sa po operacjach plastycznych !!! Tam operacje sa popularnijesze niz w USA , a i faceci -latynosi tez maja operacje , zwlaszcza gwiazdy TV

Gość Pablo1988Chce
Chcialbym wrocic do Mexiku ale narazie nie mam gdzie tam wrocic.... Pozatym studiuje i musze skonczyc studia. Moja mama ma 47 lat i wyglada bardzo pieknie , ma polaka mezczyzne ale jej sie polacy podobaja.... ja mowilem jej zeby nie brala 2 polaka bo 1 ja zostawil jak bydle a latynos a mexikanin tak by nie zrobil gdy kobieta ma mala dziecko!! ja mam 23 lata nie jestem juz "prawiczkiem" ale chcialabym sie ozenic z kobieta ale tu nie ma latynosek, polki same chcalby ze mną sie kochac , wiec kilka razy mialem seks z polka ale przewaznie bylem wtedy piany na imprezach, niechce zony polskiej

latynoski moze i sa fajne, ale slowianki od niech jakos bardzo nie odbiegaja - zreszta gusta sa rozne, jedni lubia blade inni ciemne tutaj gdzie jestem, jak pokazuje zdjecia polek znajomym, to kazdy chce do Polski po taka polke:D bo mowia ze sa piekne

Gość dlaczego go
lady love powiedz gdzie mieszkasz?

nie martw się. żadna szanująca się polka nie chciałaby takiego ciapatego jak ty. Trafiałeś na same kurwy, które zadowolą się byle czym. Te z wyższej półki nie zaszczyciłyby cię nawet spojrzeniem.