Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mnie wkur..

znowu mnie wystawila! koniec tego dobrego

Polecane posty

Gość ale mnie wkur..

Dziewczyny, przemowcie mi do rozumu bo zaraz sie z nia pokloce na cale zycie. W piatek miala do mnie przyjsc bratowa. Przelozylysmy spotkanie na wczoraj. Nie przyszla, nie zadzwonila, nie napisala smsa. Napisala na facebooku pod moim komentarzem na jej profilu, ze wpadnie do mnie jutro. Wkur.. sie, bo mialam isc cos zalatwic i przelozenie tego na czwartek bylo mi nie na reke. No dobra, wstalam wczesnie rano i zalatwilam co mialam zalatwic. Siedze i czekam na nia. Nie ma jej. Nie pisze, nie dzwoni, nie odbiera telefonu. Znowu mie w ch.. zrobila, a ja naiwna siedze drugi dzien i czekam jak idiotka. Odlozylam telefon, zeby mnie nie kusilo do niej zadzwonic i powiedziec pare slow. Dziewczyny, prosze powiedzcie mi co robic. Nie chce sie z nia klocic ani nic, ale jestem na nia wsciekla. Zlosc mi przejdzie, ale.. Pewnie dzisiaj juz sie nie odezwie, moze w najblizszym czasie zadzwoni. Kiedys bedzie trzeba odebrac telefon. Oczywiscie bedzie udawala, ze nic sie nie stalo albo ze zapomniala o calej sprawie. Nie chce, zeby myslala ze moze mnie w ch.. robic jak tylko jej sie podoba, bo i tak sie bede do niej odzywac i tak. Nie potrafie sie na kogos gniewac i nie odzywac, ale doprowadzila mnie do szalu dzisiaj. Co byscie zrobily?

Gość dziewczynoo ja
podziwiam cie! juz dawno bym do niej dzwonila i wyzywala! zazdroszcze cierpliwosci :)

umow sie z nia u niej np albo na miescie i nie przyjdz P:)

Gość pokój ***
hm... potraktuj ja tak samo dopóki cię nie przeprosi za swoje zachowanie ;)

Gość ewry dej am szafylyn
Mam jedno pytanie autorko :) a mianowicie- zadna z Was nie pracuje? :) Nie zebym miala inne zdanie na temat osob bezrobotnych, tak tylko... Z ciekawosci :)

No wybacz ktos na facebooku cos tam sobie pisze a ty uzalezniasz od tego rozklad swojego dnia skoro sie umawia i nie przychodzi to nie umawiaj sie z nia wiecej i tyle i nie bierz jej paplania na serio gada to gada a ty rob swoje

Gość maru
Już wiesz,że masz do czynienia z osobą niewiarygodną...Do czego ona Ci jest potrzebna?! Jeśli możesz sama funkcjonować bez tej osoby to jej unikaj...

Gość ale mnie wkur..
dziewczynoo ja-dziekuje :) taka natura :) ewag- myslalam o tym, ale nie chce sie znizac do jej poziomu :) chodzi mi o to co zrobic kiedy ona zadzwoni. czy powiedziec co mysle i sie z nia poklocic czy zrobic z siebie ciote i udawac ze nic sie nie stalo. a moze cos jeszcze inego :) pokój ***- jw. :) nie przeprosi :) nigdy nie slyszalam z jej ust slowa 'przepraszam' ewry dej am szafylyn- nie wnikam dlaczego pytasz :) ja nie pracuje, poniewaz jestem w ciazy i zaczelam urlop macierzynski :) ona pracuje tylko kilka godzin

Gość ale mnie wkur..
yeez-poprostu nastawilam sie, ze moze przyjsc. wiem, ze jestem glupia bo mnie w ch.. robi a ja nie potrafie sie odezwac :) maru-masz racje, nie jest mi potrzebna :) trudno mi jej unikac, probowalam juz ale chyba mam za slaby charakter :(

a ty dalej zastanawiasz sie jak rozmawiac z osoba ktora zachowuje sie jak gbur ! i tu masz caly problem ? jak zadzwoni to powiedz, ze nie masz czasu na gadki z nia bo jestes zajeta i tyle

Gość ewry dej am szafylyn
Aha :) Rozumiem, ze Twoja bratowa nie ma dzieci? Moze mysli, ze siedzisz caly dzien na czterech literach i nic nie robisz wiec masz duuzo czasu :) Moja mi kiedys tak powiedziala. Obiad sie sam zrobi, zakupy tez, pranie tez. Posprzata sie samo. Nie obraz sie, nie chce Cie urazic ani zdenerwowac :) Widac jestes osoba ugodowa i unikajaca klotni. Ale w tym przypadku sama widzisz, ze nie mozesz tego zostawic :) Nie dzwon do niej, nie pisz, nie kontaktuj sie w zaden sposob. Jak zadzwoni- nie odbieraj. Chyba, ze juz zacznie sie konkretnie narzucac, wtedy odbierz. I rozmawiaj normalnie- tylko nie miej dla niej czasu. Dzisiaj nie mozesz. Jutro nie wiesz- dasz jej znac. I nie odzywaj sie dalej. Olej ja. Twarda badz :)

Gość ale mnie wkur..
yeez- dokladnie, nie wiem :) najchetniej bym do niej zadzwonila i powiedziala kilka slow :) ale nie odbiera :P

Gość ale mnie wkur..
ewry dej- nie ma dzieci i cale szczescie :) do glowy mi nie przyszlo, ze moglaby tak pomyslec :( wlasnie tak chcialam zrobic, zadnego kontaktu dopoki sama sie do mnie nie odezwie ale nie wiedzialam co pozniej :) sprobuje byc bez uczuc, dzieki za rade :)

no ty tez nie odbieraj jak ona zadzwoni a pare ktora ci bucha wyladuj w jakms pozytywnym celu nie sztuka jest nawtykac komus pokaz jej jak sie czujesz traktujac ja dokladnie tak jak ona ciebie jesli to nie zmieni jej zachowania to powiedz jej w oczy ze nie umawiasz sie z nia wiecej bo szkoda ci twojego czasu na osobe ktora nie dotrzymuje terminow, nie dzwoni itd i trzymaj sie tego ale mam wraenie ze tobie taaaaaaaaaak bardzo zalezy na niej ze znosisz z zacisnietymi zebami jej zachawania nie warto... poszukaj w sobie godnosci