Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie jak scierwo..

Jaka ja głupia.Dlaczego dopiero po fakcie myślę?

Polecane posty

Czuje sie upokorzona.Choc pewnie inna uznałaby to za komplement :/ Szłam z kolezanka korytarzem i tylko my byłyśmy i tacy chlopacy.Przeszli normalnie a jeden gwizdnął i skomentowal "jakie ma cycki" inni chyba nie zareagowali.. a mi sie zrobilo tak glupio ze nie wiedziałam co mam zrobic, kolezanka skomentowala 'jaki debil' a ja nic sie nie odezwalam nawet nie wiem jak on wyglada bo sie nie przyjrzalam i juz nie chcialam odwracac. Dlaczego ja dopiero mysle po fakcie :/ co jak znowu cos powiedza? chyba zaczne miec kompleksy na tle biustu choc nigdy nie mialam :/ mam rozmiar C

Gość olinka59n
idz sie dziecko zajmij nauka a nie mysl o swoich debilnych kolegach. rozmiar c? ani sie tym szczycic ani plakac z powodu braku cycka ;)

nie braku tylko jak juz to na moj wiek za duze są chcialas dogryzc to Ci sie nie udalo.a o moja edukacje nie musisz sie martwic:D

Gość tup tup tup.........
Bo za gruba jestes małolatka, nie wpierdalaj juz tyle bo sie w drzwiach nie zmiescisz

Gość olinka59n
nie, ja nie chcialam dogryzc. Po prostu jak czytam niektore problemy(eee)/wypowiedzi to moja mlode, jedre cycuszki o rozmiarze d opadaja do samej podlogi z niedowierzania. niepozdrawiam.

Gość fdgfd
C to wcale nie sa duże , sa małe Niektore kobiery mają romiar F albo G .

A myslisz ze to mile tak? ja tu raczej napisalam z zalu i checi wygadania sie, ewentualnie doradzenia gdyby ktos chcial...ale widze ze na kafe same pustaki .. moje jedrne cycuszki d opadaja do podlogi:D:D pewnie tak

wg was moze nie ale patrzac na to ze nawet 18stki nie mam a inne maja tak male ze prawie niewidoczne i zawsze sie wyroznialam pod tym wzgledem zaczyna mi to ciazyc;/

normalni ludzie sa?

Gość ..//EwElInKa
o a kogo to obchodzi? Mozesz mieć wary sromowe do kostek.. cycki do stóp. Wracaj do kredek.

Gość vcxvcx
najlepiej mózg sobie obetnij .Cycki sa potrzebne jak kazda czesc ciałą

no i co mam znosic cos takiego? kurwa ja powaznie pytam ;/ myslicie pewnie ze to polechtalo moje ego, nie? to co, mialam dac tytul w stylu '' upokorzyli mnie chlopacy pomocy zaraz sie zabije'' zeby kogos poprosic o rade a ze nie dalam i bol w sobie tlumie to widac kto jest pustakiem

no dobra Ty tak uwazasz ja tego nie zaakceptuje:( a co mam powiedziec jakie teksty fajne zeby ich zgasic gdyby nastepnym razem cos powiedzieli

Gość Rubens to ja
A ile masz lat wtedy ci postaram się wymyślić odpowiednie teksty żeby na drugi raz kolega się zamknął

17 jestem bo poszlam wtedy z ta nauka to sie goncie zasrancy!!!