Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rusia25

Dlaczego podobają mi się tylko starsi mężczyzni?

Polecane posty

Gość rusia25

Zaczełam się o siebie martwić, pociągają mnie starsi mężczyzni po 40 nawet 50 stce. W ogóle nie podobają mi się moi rówieśnicy. Co robić w takiej sytuacji ? Czy to w ogóle jest normalne ?

Gość v is for vendetta
starsi są dobrzy w łóżku i bardziej dojrzali, ja też tylko takich wybieram

Gość atarababazjajami
super wezcie sobie mlode siksy starych dziadkow a my wezniemy waszych rowniesnikow, wole faceta mlodszego niz starucha rafinowanego,nie mysl sobei ze starszy ciebie sobie weznie bys nim rozkazywala,on toba bedzie rzadzil bo on jest strszy i niby bardziej doswiadczony,bedzie ci ciemnote do konca zycia wciskal,heee

Gość nadworacachpkp
Ja mam tak samo! :D i mam dopiero 19 lat :D podobają mi się starsi i nic na to nie poradzę. Nigdy nie wezmę młodego leszczyka :D

Gość nadworacachpkp
wredna blondyna..ja własnie mam taki sredni kontakt z ojcem, szczrze to nie lubie z nim nawet gadac.

Gość Herod Maximus
podobają ci się bo to są skutki zatrucia starymi jajami. Podstawowe objawy, a potem zacznie siś sprawdzanie wysokości stanu konta w banku.

To jaki macie kontakt z ojcem to buduje wasze relacje i upodobania co do przyszłych partnerów. Jeśli macie kiepski kontakt z ojcem to prawdopodobnie szukacie namiastki ojca w swoim partnerze. Od wieków tak jest. Tego juz nie zmienicie.

Gość Herod Maximus
jakby na to nie patrzył, ojciec, jest pierwszym mężczyzną w życiu kobietki, i to rzutuje na późniejsze życie.

Gość rusia25
Miałam dobry kontakt z tatą, lubiłam z nim spędzać czas, więc chyba to nie ta przyczyna. Takie kobiety, które miała probelem z ojcem szukają stałego partnera,a mnie bardziej pociągają fizycznie, nie widzę w nich partnera życiowego.

Gość Herod Maximus
wcale ci sięe nie dziwię, że lubisz starszych mężczyzn. W twoim wieku, chłopaki to dopiero wiedzą, że siusiak służy do sikanai, ewentualnie do zadawania sie z Renią Rączkowską, a dziewczyna chce cos więcej przeżyć, niz zrobienie bachora przy pierwszym stosunku.

Gość rusia25
Nie wiem czy są lepsi , raczej kobiety wolą młodszych.

Gość nadworacachpkp
Ja na prawdę wolę starszych facetów. I pewnie wiele osób może pomyśleć, że chodzi o kasę czy coś..bo wiadomo, że starszy to ma już wiecej dorobku (choć nie zawsze) Ale nie. Ja potrzebuję kogoś dojrzałego, kogoś poważnego, a nie kolejnego szczylka który słucha hip-hopu. Ja sama mentalnie mam chyba ze 40 lat :/ nawet nie imprezuję już, wolę jakieś wieczory tylko we dwoje niż grupowe chlej-party.

Gość Herod Maximus
najlepszy byłby facet o wiedzy i obyciu życiowym 40 latka, a sile i możliwościach 20 latka......

Gość nadworacachpkp
Ciekawe tylko czy jakiś starszy facet by mnie zechciał :D ja marzę o zwiazku ze starszym facetem i dopoki go nie znajdę nie wpakuję się w kolejny zwiazek z gówniarzem.

Gość rusia25
Czy jest duża różnica pomiędzy seksem z 20 latkiem a 50 latkiem ?