Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cvbcfbnfgc

CZY TO DOBRE POŁĄCZENIE STUDIA DZIENNIE+ SZKOŁA POLICEALNA ZAOCZNIE?

Polecane posty

Gość cvbcfbnfgc

studiuję ekonomię dziennie, a od stycznia zamierzam rozpoczac nauke w szkole policealnej zaocznie na kierunku technik usług kosmetycznych. Bardzo lubię zagadneiniza zwiazane z kosmetologia, myslicie,że to ma sens?

Jak chcesz otworzyć swój gabinet kosmetyczny, albo chcesz być księgową i profesjonalnie dbać o swoją cerę. Innego sensu nie widzę.

Gość ;lkjhgds
ja pier.dole bylo ze sryliard takich tematow poszukaj sobie w archiwum ps. oczywiscie ze to dobvra opcja. kazda opcja jest lepsza od skupieniu sie tylko i wylacznie na jednym kierunku w dzisiejszym swiecie gdzie trzeba byc elastycznym na rynku pracy.

Gość ;lkjhgds
mozesz zalozyc wlasny biznes - miec gabinet kosmetyczny i nie bedziesz potrzebowac ksiegowej. wez sie nie ogladaj na to co w innych jest wporzadku czy nie. rob to co lubisz. bo tylko tak w zyciu warto żyć. ja skonczylam jeden kierunek i mam prace w zawodzie ktorej nie nawidze i ktorej juz nie zmienie bo za pozno na zmiany w moim przypadku. gdybym kiedys zrobila sobie jakies bardziej roznorodne wyksztalcenie to dzis moglabym sie rozejrzec za czyms innym a tak.. dupa blada

Gość cvbcfbnfgc
chciałabym miec w przyszłosci swoj salon kosmetyczny :)