KSU z dwoma jabolami w ręku 0 Napisano Listopad 30, 2011 Czekam. Szukam konkretnego powodu by odstawić alkohol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw-Preston 0 Napisano Listopad 30, 2011 Ja moge być Twoim powodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KSU z dwoma jabolami w ręku 0 Napisano Listopad 30, 2011 Carie kurwa mać. Jesteś prawdziwą kobietą w dobrym i złym znaczeniu :D Takie laski mnie podniecają z jajem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw-Preston 0 Napisano Listopad 30, 2011 Nie mam jaj, ale Twoimi nie pogardzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KSU z dwoma jabolami w ręku 0 Napisano Listopad 30, 2011 Uwierz że mam większe od byczych :P A na pewno większe niż 90 % ciot z tego zjebanego forum :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsawq113 Napisano Listopad 30, 2011 sex będzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw-Preston 0 Napisano Listopad 30, 2011 Będzie, będzie. Nie podobaja mi sie duże jaja, penisy już tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dsawq113 Napisano Listopad 30, 2011 jak KSU pic przestanie to po chłopie moze być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KSU z dwoma jabolami w ręku 0 Napisano Listopad 30, 2011 Jak Carrie fajna dupka, to kurwa mógłbym nawet z tydzień nie pić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw-Preston 0 Napisano Listopad 30, 2011 Możemy zrobić tak, w tygodniu nie pijesz, a co sobote pijemy razem, bo tez lubie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KSU z dwoma jabolami w ręku 0 Napisano Listopad 30, 2011 Warta grzechu jesteś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CarrieBradshaw-Preston 0 Napisano Listopad 30, 2011 Jestem, jestem. Ale seks analny odpada. I sado maso tez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KSU JaboI Punk 0 Napisano Listopad 30, 2011 Ziomal tylko mi się sztaluj a niy zblamieniyruj :D Bydzie gańba uchuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KSU z dwoma jabolami w ręku 0 Napisano Listopad 30, 2011 KSU JaboI Punk mój ty kurwa zajebany, kochany podszywie. Carrie się nie dzielę do chuja. Kurwa jego mać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KSU z dwoma jabolami w ręku 0 Napisano Listopad 30, 2011 Gdzie się do chuja podziewałaś:P ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KSU JaboI Punk 0 Napisano Listopad 30, 2011 KSU z dwoma jabolami w ręku-- pomaluśku kto tutaj jest podszywem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KSU JaboI Punk 0 Napisano Listopad 30, 2011 Użytkownik: KSU z dwoma jabolami w ręku (ilość tematów: 1, ilość postów: 37) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KSU JaboI Punk 0 Napisano Listopad 30, 2011 Użytkownik: KSU JaboI Punk (ilość tematów: 0, ilość postów: 50) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KSU JaboI Punk 0 Napisano Listopad 30, 2011 Ziomal Carrie jest moja ośla pało :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KSU z dwoma jabolami w ręku 0 Napisano Listopad 30, 2011 Wystarczy kurwa dobry nos szczura podwórzowego do chuja :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicca19** 0 Napisano Listopad 30, 2011 KSU gnido :D :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KSU z dwoma jabolami w ręku 0 Napisano Listopad 30, 2011 Jebana gnido się pisze do chuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicca19** 0 Napisano Listopad 30, 2011 dlaczego jebana?kurwa jego mać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KSU z dwoma jabolami w ręku 0 Napisano Listopad 30, 2011 Nie dlaczego, a po co :P Do chuja moja podszywka znikła. Nika pokochasz się ze mną ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicca19** 0 Napisano Listopad 30, 2011 KSU dlaczego mnie zdradzasz? :( ja Cie nie zdradziłam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicca19** 0 Napisano Listopad 30, 2011 KSU braliśmy rozwód? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KSU z dwoma jabolami w ręku 0 Napisano Listopad 30, 2011 Kurwa nie przypominam sobie naszego szalonego związku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nicca19** 0 Napisano Listopad 30, 2011 nane-nane znasz? [ złamałeś mi serce kurwa jebana mać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Listopad 30, 2011 Ja polecam codziennie zupę z czernidłaka kołpakowatego.Skutecznie zniechęca od picia jabola. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KSU z dwoma jabolami w ręku 0 Napisano Listopad 30, 2011 To ty mnie kurwa jego mac zdradziłaś z Sacryficial Suicide Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach