nnatalia 0 Napisano Listopad 30, 2011 witam mam problem ciezko jest mi wyliczyc dni plodne ostatni okres mialam 3 pazdiernika potem 7listopada mam cykle nieregularne z regoly kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia 4 dni temu czyli tak na 6 dni przed okresem ktory mam dostac mniej wiecej ale mam nieregularny to ciezko obliczyc mialam troszke sluzu ale niewiem czy to byly plodne dni kochalismy sie bez zabezpieczenia i troszke stracil kontrole i za pózno wyciognol duza szansa jest na ciaze pomozcie jak mozecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnatalia 0 Napisano Listopad 30, 2011 ktos pomoze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnatalia 0 Napisano Listopad 30, 2011 pomoze mi ktos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takaCZARNA 0 Napisano Listopad 30, 2011 raczej nie płodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnatalia 0 Napisano Listopad 30, 2011 czyli pare dni przed miesiaczka sa nieplodne jak to obliczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antoineee 0 Napisano Listopad 30, 2011 Skoro masz nieregularne cykle to owulacje moglas miec w kazdym momencie, nie da sie obliczyc, przykro mi. Na szczescie komorka jest gotowa na zaplodnienie tylko kilka godzin w ciagu cyklu wiec masz duza szanse ze nie zaciazylas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takaCZARNA 0 Napisano Listopad 30, 2011 wejdz w google wpisz dni płodne oblicz wpisz date kiedy miałas okres i mniej wiecej cykl ja wziełam ci 28 dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnatalia 0 Napisano Listopad 30, 2011 tez mi sie tak wydaje ze napewno nie bede w ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinza Napisano Listopad 30, 2011 Nie wiem czy cię postraszę, czy pocieszę, ale ja zaszłam w ciążę w ogóle poza przypuszczalnymi dniami płodnymi. Jak liczę dni płodne: Też mam dość nieregularne cykle, więc zazwyczaj otwieram kilka stron z kalkulatorami dni płodnych (zawsze googluje, czasem podają różne wyniki) i obliczam je dla najkrótszego i najdłuższego cyklu, jaki mi się przytrafia. Tym razem było tak samo i nie kochałam się w czasie dni płodnych (obliczonych). Byłam mocno zaskoczona, gdy okazało się, że jestem w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
takaCZARNA 0 Napisano Listopad 30, 2011 no teraz za późno bo 4 dni mineły i 72 h,ja ostatnio byłam miedzie płodnym a nie płodnym poszłam po tabletke do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnatalia 0 Napisano Listopad 30, 2011 ja juz pare razy mialam podobne wpadki ale zawsze dostawalam okres mialam szczescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnatalia 0 Napisano Listopad 30, 2011 duzo razy nam gumka pekla i troche razy sie na mnie wylalo i nigdy nic nie bylo tym razem napewno tez tak bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnatalia 0 Napisano Listopad 30, 2011 jestem pewna na sto procent ale chcialam wasza opinie poznac co myslicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nnatalia 0 Napisano Listopad 30, 2011 kinza ale ty kochalas sie do konca normalnie czy tez mialas wpadke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinza Napisano Listopad 30, 2011 Całkiem normalnie :) ale robiłam to "normalnie" przez kilku mies i dopiero po 6 mies zaszlam w ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Listopad 30, 2011 Dni płodnych się nie wylicza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach