Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka855555

jakie dodatki do musztardowej sukienki?

Polecane posty

Gość kajka855555

Kupiłam na allegro taką sukienkę http://img15.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/58/53/26/1958532606 , chcę założyć do niej brązowe zamszowe oficerki tylko nie wiem,jakie rajstopy i jakiej grubosci? Myślałam o węłnianych brązowych (jednolitych,bez wzoru), ale nie wiem,czy nie będą za ciężkie? Czy czerwona bransoletka lilou nie będzie się gryzła z całością? Chcę wyglądać szykownie,ale nie zbyt elegancko, idę na Mikołajki do przedszkola mojego synka i chciałabym wyglądać w miarę porządnie....

Ja bym dobrała dodatki w stonowanych kolorach - brązie, zieleni, może granacie. Lubię klasyczne połączenia kolorów i czerwony jakoś mi się w tym gryzie. Może lepiej pomarańcz, rudości?

Do musztardowej sukienki zdecydowanie polecam dodatki w kolorze indygo lub granatowym.

bardszo fajna kiecka ,proponuję dodatki w brązie , pomarańcz - jarzębina ,koniecznie pasek !,rajstopy i buciki ,no ja bym ubrała brązowe eleganckie kozaczki na obcasie i cieliste lub brązowe rajstopy gładkie bez wzorku ,grubsze . Wwersji vintage to jak piszesz oficerki i grube rajstopy ze wzorkiem a la ażur

Gość myszaaaaaaaa
ciemna zieleń, ciemny brąz, trochę bardziej kontrastowo grafitowy. :)