Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myslicie

który prezent lepszy ??

Polecane posty

Gość Chyba troszke późno szukasz
Moim zdaniem dla roczniaka, to ta kuchenka jest lepsza. Jeżeli nie ma dla ciebie różnicy cena, to zdecydowanie kuchenka;)

Gość jaakkkkkkkkkkksjdn
ta kostka chyba dla ciut mniejszego dziecka, ale w sumie moj maly ma 2,5 roku i ostatnio w sklepie uczepil sie tablicy dla roczniaka.

Gość tez uwazam ze ta kuchenka
lepsza :) na pewno dłużej sie nia pobawi

Gość Taka jedna Ola :)
Wybierając pomiędzy kostką a kuchnią zdecydowanie wybrałabym kuchnię. A co do tego którą- z doświadczenia wiem, że zabawki FP mimo iż są droższe są warte swojej ceny, więc wybrałabym FP

Gość cismarch
jeden i drugi fajny, wybrałabym jednak ten pierwszy-kostkę. Na kuchnię to ona chyba za mała ?

Gość nieznajoma***
kuchenka fischer price

Gość no ro to
moje dziecko mając ok 9mies. dostało taką kostkę: http://www.tiptoy.pl/product.php?id_product=134 i powiem szczerze że to był jeden z najtrafniejszych zakupów. Bawił się tym cały czas. Teraz ma 4 latka i nadal jeszcze od czasu do czasu kostką się bawi.

Gość gdybym
Najlepiej kupić pisaki i papier albo bajeczki, dłużej się pobawi niż tym badziewiem.Po co kupowaćtakie syfiaste zabawki na 5 minut dziecko pobawi się chwilę i rzuci w kąt.Wyrzucanie pieniędzy w błoto lepiej wpłać te pieniądze dziecku na lokatę.

Gość jak myslicie
no niestety moja córka jest maniaczką jedzenia kartek papieru:D więc to niestety odpada właśnie chciałam jej kupić coś czym dłużej się będzie bawić , od początku byłam za tą kostka a później wpadła mi w oko ta kuchenka i też wydaje mi się fajna jeśli chodzi o tą kostkę to jedyne co mnie martwi to , że córka jest już za duża do niej hmmm... a z drugiej strony producent napisał , że jest od 12 mż

Gość no ro to
wiesz a to już ty najlepiej znasz swoje dziecko, prawda? u nas ta druga kostka którą zalinkowałam to prawdziwy hit zabawowy był przez naprawde długi czas.

A moje dziecko wcale nie chce sie bawić takimi zabawkami, jak kuchenka :o Dla niego zabawka musi coś robić np grać jak włoży sie dobry klocek, albo coś mówić itd, lubi też klocki i duże puzzle z gąbki. i wszystko co jeździ :)

Gość amelkowa mamaaa
a jesli kuchenka to ta little - wydaje mi sie ze wiecej ma "funkcji", ze bedzie ciekawsza niz FP