Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brabrabra

karta kredytowa

Polecane posty

Gość brabrabra

Jaki bank byscie polecili?chcę otworzyc konto ale nie stety nie wiem ktory bank jest najbardziej zyczliwy dla klijenta

bank to najbardziej życzliwy jest dla siebie;) porównaj oferty na moneysupermarket, ja mam kredytówkę w HSBC, a chłop w LLoydsie i to on ma ciekawsze oferty...

Gość brabrabra
Dzięki za odpowiedzi :) zdz mozesz powiedziec jakie trzeba warunki spelniac?

Gość pracujaca mama...
nie trzeba specjalnych warunkow spelniac, jakas na pewno dostaniesz, tak jak pisal ktos wyzej, sprawdz na money supermarket. barclays mi dal na 5tysiecy bez zadnego problemu, ale na wysoki procent, natomiast w natwescie (w ktorym mam konto od 9 lat) mam zaledwie na 1 tys, ale nizej oprocentowane.

Gość ale dzieck oz ciebie
ja mam hsbc ale jakbym miala teraz optwiera to wzielabym nationwide. nationwide dlatego ze maja najlepsza oferte na mortgage i kredyt. a z daleko trzymalabym sie od barcalysa.

no ale oprocz mortgage to maja wlasnie ten kredyt. hsbc maja bardzo ''strict security'' co moze byc wkuriwajace np.zeby wybrac kase z banku nie bankomatu to tzreba przyensic paspzort, karte i czek"!!!!!!! do banku inaczej nie dadza kasy.

no to chyba dobrze co? inaczej ktos moglby sie dobrac ci do pieniedzy. wogole zeby na internecie zarzadzac swoimi pieniedzmi to przysylaja ci taki elektroniczny klucz ktory sobie programujesz i nie ma opcji zeby ci cos magicznie zniknelo z konta. bardzo bezpieczny bank.

no bezpeiczny ,bezpiecnzy ale jednak to jest takie troche meczace. a co jak NAGLE potrzebujesz wyjac 1000 f i co? nie ma jka bo masz ze soba tylko karte. do tego warto tez informowac ich o tym ze sie wyjezdza zagranice bo moga zablowkac karte jesli sie jej uzyje.....

ja tylko z wlasnego doswiadczenia mowie ze bank jest bardzo bezpieczny, internetowe transakcje sa bezpieczne, przez ponad 7 lat nie mialam zadnych porblemow. dla mnie bezpieczenstwo moich pieniadzy na koncie to numer glowny priorytet.

Gość martekbartek
o ejejjkuu, ja mam konto w barlcleys bank,od 6 lat. kiedy je zakladalam pracowalam w uk przez 4 miesiace i dali kredytu 3.500 tysiaca. !

Gość amisha nisha
barclays to jedno wielkie gowno,.

Gość o maj god o maj god
najgorsze gowno to Santander aka Abbey National

tak marek - pamiętam ten okres - wtedy Barclays dawał wszystkim jak leci, nawet tym, co dopiero miesiąc pracowali...dlatego zawsze warto pogrzebać w necie a nuż gdzies jest fajna oferta

Gość fgjhgfjfg
zadnych warunkow - komu chca to daja moj maz byl w uk 2 lata i tyle tez pracowal i kartekredytowa dali mu po 3 latach staran, a ja przyjechalam, po tygodniu zalozylam konto i odrazu dali mi kate kredytowa na 5 tys, oboje mamy konta w Lloyds tsb wiec nie gadaj o jais warunkach

Gość brabrabra
Najbardziej mi chodzi o kupowanie,bukowanie biletow.Mam dosc proszenia znajomych o pomoc i korzystania z ich "przyslug".Dzięki wszystkim za wpisy sa naprawdę bardzo pomocne i od pon zaczne chodzic po bankach.

Gość brabrabra
Kurde...a moze lepiej po swietach?jak myslicie jaki moment lepszy?

Gość narciara......
nie po bankach, to sie juz robi przez neta, szkoda czasu. albo wejdz na moneysupermakert i porownaj oferty.

Gość narciara......
skladaj jak naszybciej, 11 grudnia pada Euro, bedzie jeszcze gorzej. nie ma czasu. skladaj aplikacje jak najszybciej.

Gość madralinska ala
zoabcz sobie na moneysupermarket.

Gość madralinska ala
ja keidys nie moglam kupic na debetowa z polski do uk.

Gość brabrabra
Zdz mam debetowa karte i nie stety nie moglam,poszly dopiero jak kupilam z kredytowki znajomej.A ty z jakiej karty kupujesz bilety?

Gość dentystka........
to zalezy jakie linie i czy wylot z Polski czy z UK. Z Polski chyba moze byc tylko kredytowa na niektore tanie linie.

Gość pracujaca mama...
ja zawsze przez neta place kredytowa, a dlaczego? bo jak sie cos stanie, to jest to kasa banku, nie moja. zawyczaj kredytowe sa lepiej ubezpieczone z zalozenie niz debetowe. ale przekona sie o tym ten, kto mial kase kiedys skradziona i porowna jak szybko oddaja na kredytowke. nigdy nic online nie kupuje debetowa.

Gość do zdz
mnie HSBC dal karte kredytowa po ok.8 miesiacach pobytu w UK, sami zaproponowali, co prawda na 500 funtow ale i tak sporadycznie jej uzywalam

Gość do zdz
do pracujaca mama-nie rozumiem co sie moze stac jesli kupujesz przez sprawdzone strony - np.amazon czy ebay. Bankowi i tak bedziesz musiala oddac kase, przeciez to Ty ja wydajesz. Co do kupowania biletow to moja karta debetowa spokojnie wystarcza, mam Vise,ale byc moze sa jakies problemy z innymi typami kart. Kiedy ostatnio bylam na urlopie i chcialam placic karta to kobieta pytala czy nie mam American Express bo ta nie mozna placic. To bylo we Wloszech.