Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aniol ciemnosci...

Do kupujacych w HM. Super

Polecane posty

Do grudniowych wydan Avanti za 5,50 jest dodawana karta podarunkowa HM o wart. 20 zl. Karty mozna laczyc, tak wiec kupując 20 wydan Avanti za 5,5 i inwestujac 110 zl w gazety mamy do wykorzystania w Hm 400 zl. Info sprawdzone. dzwonilam wczoraj do HM i wiem ze mozna karty laczyc.Ja swoje 10 egz. juz kupilam. mam karty o wart 200 zl.

Gość xcvbnm,.
tylko nie do wszystkich gazet wiec lepiej sprawdzic

BlackCoffee temat to " Do kupujacych w HM" wiec widze ze tez kupujesz te szmaty... A mi sie podobaja, dodatki, bielizna, torebki, spodnice. ja mam zamiar jeszcze kupic kilka egzemplarzy. Dla mnie to nie sa szmaty, poza tym mozna kupic inne rzeczy nie tylko ciuchy... Dalam info bo to fajna promocja i chcialam sie podzielic.

Sa dwa wydania: podstawowe za 4,5 i za 5.5 z karta. W tych za 5.5 sa w kazdym egzemplarzu. Poza tym w kazdej kazetce jest tez probka podkladu Loreal, wiec samych probek, ktore na allegro chodza po 2-3 zl. mam juz 10.... Na jakis czas mi starcza.

Gość bgtnrfmk
w H&M jeżeli jest coś fajnego to kosztuje pow 70zł :O

Gość aakakakkakakka
kiedy Ty kupowalas te gazety? W moich sklepach juz żadnej po 5,5 nie ma ;/

Ale karty mozna laczyc. za 10 egz. (55zł.) masz 200 zl do wydania. Mozna np. kupic szpilki, plaszc, czy co chcesz. Karty na bank mozna laczyc. zaznaczam to bo wiele osob zastanawia sie nad tym. mozesz polaczyc 5 kart i kupic cos za 100 zl.

Gość skfskfjl
jutro zadzwonie i sie dwoeim : P

Szal na nie jest od tygodnia a ja sie dzis dowiedzialam i tylko w tesco znalazlam i kupilam 10 egz., ale gadalam z babka w kiosku i powiedziala ze jeszcze zamowi i zaklepalam 10 sztuk. Karty sa wazne dwa tyg. od 16 grudnia do swiat, ale ja potrafie sie w 20 minut obkupic

Z całym szacunkiem ale jak dla mnie HM to jak ktoś napisał szarobure szmaty. Sklep dla upośledzonych ofiar mody. Potem co druga jest tak samo ubrana. Z przykrością stwierdzam że te rzeczy są po prostu brzydkie. Już wolę C&A gdzie ubrania są przynajmniej w żywszych kolorach. I tańsze. Jakieś takie normalne. Reserved za to zlazł na psy. Drogo i nijako.

Czytam ze zrozumieniem. Nie rozumiem w takim razie po co kupujesz ubrania jeżeli nie obchodzi cie ich jakość... Oczywiście jeżeli lubicie HM to fajnie że się obłowicie przed Świętami :)

Gość xcvbnm,.
laska spoko dzieki za info, ubrania jakie sa kazdy wie wiec jak nie pasuje to nie kupujcie, jakos choojowa to fakt ale cos fajnego mozna wyhaczyc tym bardziej ze konkurencji nie widze, zara tez ma kiepska jakos a ceny wyzsze, reserved szmaty bez gustu, c&a totalne szmaty jak z dyskontu

Gość emilianna
czytajcie tytul do kupujacych w hm a nie do nie kupujacych dzieki za informacje!!!nawet prezenty mozna kupic:?p Wam nikt nie dogodzi wiecznie pretensje

Słodka dżelusia Po to zebys Ty sie pytala...pfff Mi sie ubrania szybko nudza, zakladam i tak max 5 razy i oddaje komus, siostrze, kolezance... albo gina w szafie i znajduje je po roku jak sa juz nie modne. Nie musza miec super jakosci bo nie bede chodzila w nich wieki. Ubrania kupuje sezonowo i sie ich pozbywam. to tyle w temacie. Dobranoc Kobitki:* jak ktos ma jeszcze jakies glupie pytania i komentarze nie dotyczace sprawy kart to niech zalozy sobie swoj temat

Gość qawsedrtyuijhgfdss
ja mam pytanie- czy na caly asortyment w cenie REGULARNEJ? czy rowniez na rzeczy ktore sa obnizone - to wazne bo koniec grudnia zawsze sa bardzo duze obnizki, a najczesciej jak gdzies sa rabaty to na towar nie objety wyprzedaza

Gość kfkkgg
aniolku,. w tesco na milczanskiej kupowalas???

To nie sa karty znizkowe, tylko ala platnicze. To sa karty podarunkowe na ktoreych jest okreslona kwota pieniedzy. Placi sie tymi kartami tak jak karta kredytowa czy platnicza. Na wszystko, przecenione i nie. np. za rozne rzeczy i z promocji z cen regularnych wychodzi Ci do zaplaty np. 120 zl wiec dajesz 6 kart i wsio. Ja kupowalam w tesco w mojej miejscowosci pod Warszawa

Ach, no i jest wada jedna. Ten termin od 16 grudnia do swiat to szczyt wyprzedazy wiec asortyment moze byc mocno przebrany. ja mam zamiar kupic sandalki Versace i kilka koszul eleganckich do pracy. Za karte mozna kupic wszystko

Gość Kasiaiaiaia
A może tak H&M ? :o

a ja dzis chce kupic plaszcz, a zapomnialam z domu olivii, w ktorej byly kupony rabatowe:O kurwa mac, a jestem w pracy

Gość kajkaaaaaaaaaaaaaaa
jakos nigdzie nie ma takiego wydania za 5,50;] jedyne grudniowe to za4,50 z karta darmowa do heyah i probka podkladu;/

Gość napalony obleśny grubas
to avanti czy olivia? :O

Gość sdegfbh
kurwa wy tu wszystkie pracujecie i sie obijacie, kto wam płaci obiboki pieprzone