Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka779

PROSZE POMOZCIE CO ZROBIC W TEJ SYTUACJI ?

Polecane posty

Gość emilka779

witam wszystkich czytajacych topik, a wiec jakis czas temu poznalam chlopaka- znajomy mojej przyjaciolki, poszlismy razem na impreze do clubu z 2 miechy temu. tanczylismy bawilismy sie cala noc potem on mnie podwiozl samochodem do domu i koniec. spodobal mi sie i mega fajnie sie z nim bawilo. niedawno znow go spotkalam naimprezie ale tylko wracalismy razem rozmawialismy itd znow odprowadzl mnie do domu wpadl nawet wtedy na 10 min na herbate o 3 w nocy hehe. i znow tylko rozmowa. potem nie mialam z nim kontaktu a tydzien temu odwazylam sie napisalam na gadu wiadomosc zeby wyjsc na spacer-mieszka niedaleko mnie na sadiednim osiedlu. zgodzil sie poszlismy super nam sie gadalo, no i to wszystko. a jak mowilam bardzo mi sie podoba i chcialabym zeby z "tego"wyszlo cos wiecej. dodam ze nie jestesmy jakimis malolatami tylko studentami. co radzicie zrobbic/?

Gość jkdfb
słuchaj jak facetowi zależy to inicjuje kontakty. To raz. A dwa,że widzieliście się tylko 3 razy? Czego Ty chcesz?Żeby padł i wyznał miłość?

Gość martyna_90
mysle ze jeszcze musis zpcozekac jak sie wprawy potocza:)

Gość birkinowa
nie się wydaje, że ty mu się zwyczajnie nie podobasz

Gość emilka779
jkdfb, nie oczekuje ze mi padnie w ramiona ale np wezmie nr telefonu lub spyta czy chce isc na jakas impreze! birkinowa tez mi sie tak wydaje... zapomnialam dodac ze jest po nieudanych zwiazku i w zwiazku z tym jest ostrozny teraz jesli chodzi o sprawy damsko meskie- to wiem od przyjaciolki. myslicie ze to ma wplyw na jego zachowanie/??

Gość Nie myśleć
Sądzę, że gdybyś spodobała mu się chociaż fizycznie, już by myślał, jak się z Tobą spotkać...

Gość emilka779
ehhh pewnie macie racje... nie ma co sobie robic nadziei poki nie jest jeszcze za pozno...SZKODA NO szkoda ale co bede z siebie robic idiotke i inicjowac spotkania ;/ potem spdoba mi sie jeszcze bardziej i bedzie dopiero;/

Gość SweetGirl^^
Kochana teraz pozostaje Ci czekać na jego ruch:-) nic nie przyspieszysz. Jak jest zainteresowany to sam wyjdzie z inicjatywą, ty nic nie rób... Póki co może znów spotkacie się na imprezie?:-)

Gość emilka779
SweetGirl^^ szczerze mowiac tez na to licze ze spotkam go przypadkiem to by wiele ułatwiło :) mysle zeby juz nic nie wychodzilo z mojej strony , zadna inicjatywa. nawet jesli jest 'po przejsciach' powinien wziac sprawy w swoje rece..

Gość plejozaa
dokladnie.

Gość plejozaa
tez kiedys mialam podobna sytuacje robilam 1szy krok itd a facet ni h*ja nie czail ze chce byc kims wiecej niz kolezanka

Gość SweetGirl^^
Jedyną rada jaka mi przychodzi teraz do głowy to często baw się na imprezach:-D a może poznasz kogoś nowego bardziej interesującego?:-) tamtego nie tłumacz że jest 'po przejściach'. Bedzie zainteresowany to zachowa się po męsku i obudzi się w nim instynkt zdobywcy:-P

Gość lopez1990
studentko zapros go na domowke do siebie reszta sama poplynie :D bless

Gość donżuanooo
tez mysle ze domowka bedzie najlepszym rozwiazaniem! upij go :p

Gość gwoli wyjasnienia...
swietny pomysl, zrob jakas bibke u siebie, zapros pare osob i jego. bedzie sie w tym momencie juz czul jako twoj przynajmniej dobry znajomy. moze sie cos rozwinie. fakt, ze ci nie odmawia spaceru, czy odprowadza cie do domu, dobrze o nim swiadczy. moglby przeciez olac cie kompletnie.

Gość emilka779
kochani, dziękuję za wszystkie rady i wypowiedzi. chyba najlepszym rozwiazaniem bedzie zrobienie tej imprezki i zaproszenie go, jesli nic nie wyjdzie to trudno chyba odpuszcze sobie bo narzucac sie nie lubie. chyba ze ktos ma inne pomysly tio piszcie, chetnie przeanalizuję :)

Gość bananowy rajj
tez mialam podobna sytuacje, w koncu chlopak sam mnie zaprosil do kina a dalej jakos poszlo, mi sie udalo a teraz trzymam kciuki za ciebie!

Gość czoly_piotrek
znam taka jedna ,zaprosila chłopaka na domówkę .Nawet było kilka kanapek i tudziesz tyle kieliszków.Zaproponowała drysia ,były jeszcze ze 2.Inni goście nie przyszli a on zostal na jak na razie 30 lat:)

Gość Poza tym
Wy dziewczyny wszystko oceniacie na zasadzie, że każdy kogoś szuka i każdy chce się wiązać. A może chłopak nikogo nie szuka, nie chce związku, zwłaszcza, że się sparzył. Więc nie będzie inicjował spotkań. Może po prostu bardzo lubić koleżankę i cieszyć się na jej widok, może nawet chciałby pójść z nią do łóżka. Ale nie musi chcieć się wiązać, nie musi chcieć zabiegać. Tylko spotykać się na imprezach.

Gość a ten komentarz Poza tym
pisal/a chlopak czy dziewczyna? bo jesli chlopak to tez mnie to ciekawi.. jesli wy, faceci sparzycie sie w zwiazku bo np laska was zrobila w ch**** to pomimo tego ze ktos wam sie podoba mozecie byc obojetni lub neutralni /?

Gość malyn@
tez mnie to intereseju jaka jest postawa panow wobec tego:)

Gość emilka779
dzis go znow spotkalam,,,, w tramwaju, i znow tylko rozmowa rozmowa rozmowa i czesccc