Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorcewska edyska

kto z was jest naprawde biedny?

Polecane posty

Gość gorcewska edyska

chodzi mi o osoby bez mieszkania i szans na nie... z dlugami i zyciem na granicy upodlenia?

Gość sssssssssasasas
na pewno osoby bez mieszkania mają kompa

Gość zezowata baba
ja nie mam mieszkania moje dochody to 0zł nie mam długów

Gość mamamjdhhbbd
mimi bo chory :((

Gość naprawdę biedni
to nawet nie mają na internet, aby tu napisac... nie twierdzę, że wszyscy z nich to biedni, ale 1/3 gospodarstw domowych nie ma w polsce internetu

Gość taka jedna dama
ja nie biedna, chociaż samotna matka z 2 dzieci.. Niestety, dyplom mogę włożyć sobie w tyłek. Pracuję fizycznie i błogosławię mojego rodzica, który nauczył mnie rzemiosła. Jestem zadowolona, aby tak dalej.

Gość wszystko do banki
ja jestem nic nie mam , pracy mieszkania znajomosci szans na zmiane mieszka kontem u wujka ale ile tak mozna? wypominaj mi ze dziennie zupe zjem

Gość ja niestety jestem bardzo
biedna :(

Gość ja niestety jestem bardzo
mam męża, 1 dziecko, mieszkam w mieszkaniu rodziców (ale bez rodziców) zarobki na 3 osoby 2 tyś i do tego jestem bardzo ciężko chorą osobą więc około 500 zł wydaję na leki a co do neta , mam owszem, bo w moim mieście jest net darmowy

Gość ja jestem naprawde biedna
Nie mam mieszkania, bo wynajmuje brzydką kawalerkę za grosze, a i tak ledwo co wystarcza na wszystko. Szans na mieszkanie nie mam, bo zarabiam 900zł więc kredytu nie dostanę i nigdy też nie uzbieram na mieszkanie. W spadku też nie dostanę od babci czy kogoś nie ma szans. Przepisane już jest na siostrę. Długi mam, ale po rodzinie. Nie mam żadnego kredytu. Pracuję na czas określony więc nie wiem co będzie potem. Na komputer by mnie stać nie było gdybym jeszcze mieszkając w domu na 18 nie dostała laptopa. Mam go nie sprzedam, bo to zaspokoi tylko chwilowe dziury, a potem i tak będzie źle. To jedyne me okna na świat, bo telewizora już np. nie mam. Na wyposażeniu nie było, a na własny mnie nie stać. Internet jest podłączony w domu na stałe więc korzystam. Wynajmuję pokój i łazienką w czyjejś chałupie, która też nie jest za ładna. Płacę im 600zł, ale nie płacę żadnych rachunków, wody, prądu, czynszu. Płacę 600 i o nic się nie martwię. Na szczęście nikt mnie nie beszta za to, że kąpie się czy robię pranie widocznie im to się i tak opłaca. Mam 300zł na miesiąc na jedzenie i gdyby tylko.. ale zawsze się gdzieś to rozejdzie, a to na leki, a to bilet, a to cześć długu muszę oddać i tak naprawdę na życie zostaje mi jakieś 150-200 zł. Ale no cóż ważne, że nie śpię gdzieś na klatce schodowej. Ze mam swój kąt w sumie niedrogi. Bo kawalerki w moim mieście to za sam wynajem 1000zł chcą, a tu tylko 600zł i jest internet i lodówka i pralka. Wiec zostaje tu, ale nie wiem co z praca. Bo umowa konczy sie z koncem roku i nie wiem co dalej:( czy przedluza czy nie.. eh

Gość wszystko do banki
co za typiara jakies glupoty pisze? boze lecz sie

Ja jestem biedny bo na miesiąc odkładam średnio z 60 zł:O.Maksymalnie moge odłożyć około 120 zł:O.No i na chałupę bym musiał jeszcz ze 100 lat czekać conajmniej:O.

Gość Ja jestem biedna
Nie mam nic, bo wszystko zajął komornik na poczet zaległości w US.

Gość a leczylas sie?
masz ewidentna schizofre,ie dziewczynno , z zakladu juz piszesz zamknietego?

Gość szkoda, że tak temat
zaśmieciła.

Gość a leczylas sie?
no zasmiecula kretymka i mysliz e ktos to czyta, widac po1 zdaniu z e zjeb..a nie da sie pogadac szkoda moze sobie debil pojdzie

Gość Ja wczesniej na yt
ale zchiznia!!!!!! :(

Gość duzo mało
Skończ nawiedzona

Gość mama_mikołąjka
my tak mamy niestety:(( ledwo na co kolwiek starcza mimo że facet zarabia ok 2300 ja dostaje 600 z państwa i w tym 900 samo mieszkanie......masakra

Gość zdzisia ciocia
ostro

Gość 4pokemony
już jej sie zwoje poprostowały

Gość ahaaaaaaa
szkoda że to już koniec :(

Gość takajednanakafe
czesc owieczko, pozdrawiam

czyli wszystko po staremu, dobrze wrocic na Kafe - na stare smieci - po dluzszej przerwie :) ale mam nadzieje ze ten jej połóg juz sie zakonczył :D:D:D

"A brat Jani powiesił się. I straszy ją w snach." musi sie duzo modlić to brat da jej spokoj ;)

Gość boematy
to nie jest tak do konca,ja widywalem bezdomnego ktory korzystal z internetu siedzac w cafe i klikajac na czatach

Gość pogadam bo mi smutnawo
o mój boże ,ale chora osoba !!