Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorcewska edyska

kto z was jest naprawde biedny?

Polecane posty

Gość prawdziwaiiiindiankazkafe
A ide na razie wiecie TAKIE TO ŻYcIE JEST. Jedynie ze mnie TAKI KRETYN NIE POWIESIŁ. I dlatego w życiu zawsze wszystko musi pasować. Mnie nie pasuje wyjechać na Zachód I NIGDY BYM NIE WYJECHAŁA ale o matce miałam wiedzieć, ze moja matka nie żyje już dawno I DAWNO MAM PRACĘ STAŁĄ na miejscu. Bo mnie nic nie pasowało. I ja sie miałam powiesić. Bo 4 lata nikt nic matce nie powiedział Z TAKĄ KASĄ że se ma isć bo wszystkie lesby wiecie, a umowy na rok mają. A w wydziale edukacji chyba to samo. Co ja się namyślałam nad stałą umową o prace w życiu to wy pojęcia nie macie. Nad sobą w szkole - czy miałam prawo tam isć? Niby miałam wiecie, ale co - musiałabym mieć matkę i tyle. I na tę Bonę - czemu ona w szkole nie uczyła? Ale zawsze sie wykrecała. I powiem wam to taki STRASZNY DOPUST, że ze Skarbka byłam Niemką. Jak już to Polką przez arystokrację i literkę R tak mi zostaje patron i tak dalej. Ale wiecie to jest wszystko wynik chciwości, zakłamania , przewrotności tej królowej Bony zwłaszcza - miała mnie oddawać i koniec. Ona z nikim się nie liczyła, nikim nie przejmowała. A tu wszystko co było to wszystko z legend , których nikt nie rozumiał i tak sie zajechało całe państwo. I ta rodzina też. I ja też. Został Skarbek i co? I też jest zajechany ten Skarbek i tyle. Stad tą Niemką mogłam być, ale ... :(

Wiecie jeszcze wam napiszę na garnki muszę być z Irlandii. i tak nie mam Grecji. Afrykę mam. I tyle. Bo nie miałam garnków. Bo jacy są Hiszpanie - tACY. Kradną garnki na przykład. garem myśla i tyle. A hiszpańska kuchnia? Co oni jedzą? i tyle :( Siebie moim zdaniem. I tyle :( No i pobudowani są. A banki? Mają jakieś banki? Niby coś tam mają,ale jeszcze gorsze niż w Holandii. Najgorsze w Polsce. No własnie a tam nie lepsze i tyle.

Zobaczcie - co jest ważniejsze skąd ja jestem? POEZJA Homera czy garnki? Żeby nie było, że babci nie było i tyle. I koniec.

Powiem wam że ten paszport niemiecki zniszczył mi życie. Bo zawsze uważałam że jestem innej narodowości, ale Niemka? Wykluczone. I dostałam RODOWOD NA ADOLFA HITLERA czy wy to rozumiecie? I za to mieli Analizę Michael się dowiem. No w sumie już byłam na świecie. Bo to jest wiecie takie - ja mam złą datę urodzenia. Ja już żyłam i tyle. I juz chyba miałam ten rodowód i tyle. Inny znak zodiaku i tyle. Jeszcze cała datę urodzenia mi zmienili i wszystko. I tak sie pozbywam tej koleżanki ze studiów - córki przeora - inny znak zodiaku - gdybym to wiedziała to po niej. Normalnie sie powinna poddawać i czus i tyle. I pasuje wszystko i tyle. Który dzien czerwca tylko i tyle :(

Gość Lady Antoinette
Prawdziwaiiiindiankozkafe, piszesz bardzo chaotycznie, posty są za długie do czytania i nie mogę zrozumieć o co chodzi. Wyrażaj się konkretnie i krótko. Do ćwiczenia pisania na klawiaturze jest MS Word, a nie forum, gdzie czytamy wszyscy. Zobacz też, że właściwie rozmawiasz sama z sobą.

Gość ona ma shizofremie
to widac, serio