Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sanderem

Jestem strasznie niski, nie mam przez to dziewczyny

Polecane posty

Gość Sanderem

Czuje sie jak jakis wypierdek w dzisiejszym, wysokim spoleczenstwie

Nie jesteś sam, ode mnie niższych jest co najmniej 50% przypadkowych facetów spotkanych na mieście 🖐️ A mam tylko 165 cm.

Gość bompka
tzn ile masz wzrostu?

Gość Sanderem
Ale ty jestes kobieta, wiec masz troche latwiej. Jestem niski, niestety nie mialem na to wplywu

Gość Sanderem
175

Ale ja nie ubolewam nad swoim wzrostem, tylko nad wzrostem facetów. Przeczytaj to co napisałam ze zrozumieniem, bo powtarzać się nie będę 🖐️

Gość krups
ale natura weryfikuje takie sprawy i wynagradza w łóżku :)

Gość józef oleksy
Spędzaj życie na siedząco bądź leżąco, wtedy Twój niski wzrost nie będzie tak bardzo widoczny :classic_cool:

Gość nutkiki
na pewno nie przez to ze jestes niski nie masz dziewczyny, tylko przez swoje niskie poczucie własnej wartosci, uwierz w siebie chłopaku!! jestes wyjątkowy jesli masz co do powiedzenia, jesli jestes zabawny potrafisz rozsmieszyc lub po prostu jestes naturalny miły . niscy mezczyzni musza troche nadrabiac inteligencja lub poczuciem humoru, wysocy w ogole nic nie musza...dlastego z nich takie matoły! ;) pozdr wszystkich kurdupli kocham was

Gość sssssssssasasas
nie narzekaj, tylko działaj, zwala się zawsze na coś co w ogóle nie jest problemem, moja przyjaciółka ma chłopaka o jakies 2 cm niższego, a sama ma 170cm, wiec kurde jaki problem? ;/ do tego jestem takiego samego wzrostu (to juz raczej zaliczam się do tych wyższych dziewczyn) i nie raz podobał mi się chłopak o podobnym wzroście, wiec nie narzekaj an te 175, bo to normalny wzrost, ważniejsza jest twarz, a nie wysokość według mnie

Gość bompka
175? jaja sobie robisz? ja sie spodziewałam 152 czy cos, a to normalny wzrost jest... przestan schizować!

Gość nolkja
175 cm to nie jest mało !! kiedyś spotykałam się z chłopakiem, który ma 165 cm i mimo wzrostu miał mega powodzenie !!!!

Gość annnullla
175 ?! wymyślasz ! a tak wgl ja mam 170 a moj chłopak ma 163 i jakby nie było ma mega powodzenie u dziewczyn

Gość sssssssssasasas
jak sie nie ma czym zainteresować kobiety to sie na wzrost zwala :)