Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaczekkkk

lubię jak na mnie patrzą

Polecane posty

Gość janek z baranek
Spotykać nie mam zamiaru i to się nigdy nie stanie. To może jednak zdradź jakieś szczegóły np ma garba albo coś w tym stylu? To faktycznie nago wzbudzała by sensacje

No, jeśli ciebie ruszają jedynie kobiety z garbem, to szacun jeszcze większy 🖐️

Lubię przykuwać wzrok mojego męża. Na przykład kiedy on wie, że pod letnią sukienką nie mam bielizny, to nie może oderwać ode mnie oczu. Latem na działce, kiedy jest bezpiecznie i nikogo obcego, opalam się nago i wtedy też sprawia mi przyjemność jego wzrok wpatrzony we mnie

Gość d;a'sduqnm
Nagość w miejscu, gdzie wszyscy się jej spodziewają (plaża, sauna, szatnia basenowa) jest fajna, ale nie szokuje. Czymś innym jest ekshibicjonizm, kiedy w najbardziej nieoczekiwanej sytuacji pokeżesz "za dużo" ciała. Większe wrażenie robi nie naga kobieta na plaży, ale jak ludzie widzą, że narzuca na siebie tylko krótką tunikę w wraca z plaży ledwo okryta. Moja żona często wychodzi ze mną nie zakładając bielizny. Lubi droczyć się ze mną, siada w kawiarni, gdzieś na schodkach, "niechcący" rozchylając nogi. Śmiejemy się z wrażenia, jakie wywiera na ludziach :-))) Dla mnie więcej odwagi wymaga nie nagie opalanie w ogródku, ale wyjście na miasto w 14cm szpilkach i mini ledwo zakrywającej pośladki. Jak moja żona tak wyjdzie, w dodatku bez majtek, to z jednej strony jestem podniecony jak nastolatek, a z drugiej czuję jakiś niepokój. Chyba bardziej się stresuję, niż żona, bo jak się rozkręci, to pokazuje się chętnie i śmiało, świadoma swoich atutów. Nie wiem, czy nie posuwa się za daleko, ale wiem, że to co robi daje radość jej i innym :-)

Gość kosmonautyczny
nie ma nic lepszego niż kobieta, która odkrywając to i owo droczy się w miejscach publicznych z swym facetem, widząc jego podniecenie

Gość prawdziwykaznodzieja
a najlepsze jest to, że wszystko to tylko wirtualne pisanie. Wiele już lat wypatruję takich sytuacji, i wierzcie mi, nigdy, nigdy nie spotkałem. Jest co prawda w okolicach Koszalina naga plaża, lecz tam jedynie faceci i podglądacze. Natomiast kobiet lubiących, by męskie zwierzęta się śliniły na widok ich nagiego, "zbyt odsłoniętego ciała" nie spotkałem. Ech życie.