Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierka_23

Ehhhh...nie wiem co mam zrobić..dordźcie!!

Polecane posty

Gość Po Prostu Zajebista
skoro masz 23 lata to nie zachowujesz sie na swoj wiek...te rozpaczliwe pytania: napisac?? nie napisac? ojej zalosne... byc moze odstraszasz chlopakow tym ze im sie narzucasz? taka sytuacja ma miejsce pierwszy raz? i na swiecie jest wieeele normalnych wartosciowych facetow uwierz mi ;) a jak sie ma sytuacja z twoim wygladem, z pewnoscia siebie?

Gość iskierka_23
Po prostu zajebista - słuchaj ja mam powodzenie wśród facetów, z tym że przyciągam jakoś ostatnio samych idiotów, to nie oznacza wcale że coś ze mną jest nie tak.. napisałam ten post, bo Ty nie znasz całej sytuacji, ten chłopak jest po przejściach ja zresztą też i podobno do takich facetów podchodzi się zupełnie inaczej, po za tym ja mam wrażenie że on właśnie chciałby żebym to ja pisała ciągle pierwsza, bo o byłą się starał to on by chciał teraz żeby było odwrotnie, żeby to dziewczyny zabiegały o niego, wiele koleżanek moich tak miało.. faceci po przejściach inaczej podchodzą do następnych dziewczyn i tego nie da się zmienić..

Gość Po Prostu Zajebista
wiec zasiegaj rad u swoich kolezanek skoro maja doswiadczenie w takich sytuacjach

Gość napalony wiessiek
iskierka wrzuc fote zobaczym twoje powodzenie :D

Gość iskierka_23
po prostu zajebista a Ty mi radzisz nie pisać do niego??odpuścić??