Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damski bokser

już na mnie łapy nie podniesie

Polecane posty

Gość damski bokser

Udało mi się! Zobaczyć to zaskoczenie w jego oczach jak wykręciłam mu rękę, którą usiłował chwycić mnie za fraki.Kopniak w jego krocze nie był już potrzebny, ale i to mu zafundowałam na dokładkę. Po raz pierwszy od 3 lat ja byłam górą, zrobiłam to błyskawicznie,odruchowo. Wspaniale się czuję, dokopałam mu! teść zawiózł go na pogotowie, Nie ma już damskiego boksera! Pozostała kanalia, której i ja i jego rodzice mają dość.

Gość Arystokracja z butów wystaje
To tania reklama Krav magii?

Gość Eeerrr...
Brawo! Oby wiecej bylo takich historii! Jak sie chce, to wszystko mozna:)

Gość józef oleksy
aż strach się dopisać :classic_cool:

Gość jeślo to prawda
to popieram i gratuluję

Gość damski bokser
no nie, z chaty go nie wymelduję, mieszkam z teściami.To mili ludzie, lubimy się. Oni też już mają go dość! Zobaczymy, albo się opamięta, albo wrócę do swoich rodziców. Mamy 5 miesięcznego synka i bardzo często jego córkę z poprzedniego małżeństwa.Ostatnio jednak bez powodu zaczął podnosić ręce. Przede wszystkim na rodziców, pośrednio i mnie się obrywało. Nie wiedziałam jak mam się bronić, zafundowałam sobie kilka lekcji samoobrony,. On się nie spodziewał... Czuję się wspaniale, po raz pierwszy od długiego czas.

Gość jeślo to prawda
no i bardzo dobrze. Ale pomyśl na przyszłość czy przypadkiem nie zadzwonić na policje. Bo niby dlaczego taki gnojek ma podnosić na was rękę. Zabezpiecz się z każdej strony że więcej cie nie uderzył

Gość damski bokser
On na mnie ręki nie podnosi dopóty, dopóki nie staję w obronie teściów. Do nich ma największe, całkowicie nieuzasadnione pretensje. Dopóki ja nie staję w ich obronie, on mnie nie tyka. Ja jednak nie mogę pozwolić, aby swoich rodziców w taki sposób traktował. Ci ludzie nie zasłuzyli na takie traktowanie. oj co będzie, to będzie

Gość jeślo to prawda
nie chcę obrażać twojego męża, ale to musi być chamidło skoro na strszych łapę podnosi. Oby na ciebie jeszcze nie podniósł. Dziwne ze teściu nie zadzwoni na policję. Przecież jakaś menda nie ma prawa ich maltretować, a na dodatek synalek, od którego raczej spodziewaja się pomocy na starsze lata. Dobrze że ty z nimi jesteś, przynajmniej ich obronisz. Ja bym dzwoniła na policję