Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładniutka i naturalna

OD MAJA BARDZO WYŁADNIAŁAM- MOJE SPOSOBY

Polecane posty

Gość ładniutka i naturalna

hej, dziewczynki;) zaczne od tego, że nigdy nie byłam pieknascia...słaba cera, włosy, itd...ale w kwietniu zostawił mnie chłopak, i troszke mnie to zmotywowało aby zadbać o siebie... nawet nie wiecie, jak kilka tanich metod spowodowało, że teraz mam powodzenie jak nigdy... zrezygnowałam z : papierosów, czipsów, słodyczy, alkoholu, farby do włosów, fluidu, suszarki, protownicy,solarium za to: codzienne spacery z psem, 2 litry wody, herbata z pokrzywy (włosy,paznokcie,cera) codziennie wiecozrem, krem z filtrami UV... kochane...w zeszlym tygodniu spotkalam sie z ciocia z niemiec..od lutego sie nie widzialysmy... dziewczyny! powiedziala, ze zmienilam sie nie do poznania...i to prawda! mam świetlistą, jasną cerę, taka promienną jak u dziecka;) gęste falowane, błyszczące włosy, mocne paznokcie, figure fajną...

Gość humorek.... :)
Pewna kobieta miała 3 córki. Kiedyś wzięła je na rozmowę i mówi im. - Słuchajcie córki, jak się kiedyś wydacie się za mąż napiszcie mi, jak Wam się układa życie seksualne. Córki się zgodziły. Wyszła pierwsza za mąż i za chwilę przychodzi od niej kartka z napisem "NESCAFE". Matka nie wie, o co chodzi, ale przechodząc ulicą widzi bilbord - NESCAFE SATYSFAKCJA DO OSTATNIEJ CHWILI. Zadowolona po uzyskaniu odpowiedzi. Druga wyszła za mąż i dostaje matka kartkę z napisem "MARLBORO". Po chwili znajduje na paczce papierosów informację - MARLBORO EXTRA LONG, SUPER SIZE. Zadowolona, że córka trafiła dobrze. Po pewnym czasie najmłodsza wyszła za mąż i dopiero po miesiącu przychodzi kartka z napisem "BRITISH AIRWAYS". Znów szukanie po gazetach i reklamach i w końcu znajduje - BRITISH AIRWAYS TRZY RAZY DZIENNIE SIEDEM RAZY W TYGODNIU, W OBIE STRONY.

Gość rozalinka,.,.,.
taaa fajnie tylko że mi to guzik da :o z psem chodze na spacery i po 3 km dziennie, filtrów używam odkąd pamiętam, pokrzywy nie piję bo mnie uczula, włosów nie farbuję a wyglądam jak 7 nieszczęść. Za dwa tygodnie mam randkę z facetem który specjalnie przyjezdza do mnie ze stanów :o i pasuje jakoś wyglądac a ja nie mam pomysłu co w sobie moge zmienić i jak siebie odnowić.

Gość myszaaaaaa
rozalinka zrób sobie domowe spa, zadbaj o ciało, do tego aromaterapia i jakieś fajne maseczki, mogą być domowe (np. na rozjaśnienie rozmemłany ogórek - nie baw się w plasterki, zmiel ogórka razem ze skórką i nałóż na skórę), wcześniej oczywiście peeling, moze być np miodowo owsiany ;) + manicure, pedicure itd

Gość myszaaaaaa
a włosy możesz płukać rumiankiem :)

Gość rozalinka,.,.,.
ale czy ten ogórek naprawde jakoś podziała ? Bo kiedyś nałożyłam wprawdzie plasterki ale nie było żadnych zmian, pillingu wolę unikać boniedawno zaleczyłam trądzik i boje się że znowu zaczna wychodzić pryszczole.

Gość kinnkaaa
Mi na wlosy i paznokcie bardzo pomogly witaminy, tylko nie wolno zapominac i brac codziennie. Kiedys bardzo wypadaly mi wlosy, a teraz malo i paznokcie tez ladniejsze. Malowac tez nie maluje od kilku lat i sa dzieki temu duzo zdrowsze i swiecace. A spacery z psem tez pomagaja, tylko, ze ja mam miniaturke jamnika, przejdzie kilometr i chce na rece, zeby go niesc.

Gość iuytdgcvhbj
"tylko, ze ja mam miniaturke jamnika, przejdzie kilometr i chce na rece, zeby go niesc." hehe jaki fajny :D:D:D

Gość szukaj gthsetjt
lakier nie niszczy paznokci wręcz niektóre je odżywiają! Jak mozna nie malowac paznokci :O

Gość kinnkaaa
Mialam na mysli wlosy nie paznokcie.

Gość kinnkaaa
Paznokcie maluje i to czesto. Zle sie wyrazilam, nie malowanie tylko farbowanie wlosow powinno byc.

Gość szukaj gthsetjt
to zmienia postać rzeczy :P oczywiście nic tak nie niszczy włosów jak farba !

A mi wlosy bardzo zgęstniały mimo że zamiast spać piszę po nocach, żłopię kawę, ziół nienawidzę, mało jem, chudnę i nawet zwierząt nie mam coby je wyprowadzać :p

Gość jakie są jeszcze soposoby na u
urode??

Gość gość
a wasze sposoby?

Gość gość
Też nie farbuje włosów bo mam uczulenie chemie. I stosuje olejowanie włosów przed myciem. Super potem sie rozczesują i błyszczą. Świetna też jest maseczka na włosy: olej rycnowy + żółko + cytryna