Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werykon.

Dlaczego kobiety inaczej wyglądają na zdjęciach a inaczej na zywo :/

Polecane posty

Gość werykon.

przez pół roku rozmawiałem z pewną dziewczyną, wysyłała mi swoje zdjęcia bardzo mi się podobała, podejrzewałem że coś pewnie przerobiła w photoshopie ale to co zobaczyłem na żywo to mnie powaliło na kolana:o Nos długi jak skocznia narciasrska, garbaty, usta wąskie jak nitki :o a na zdjęciach były o wiele większe o nosek zgrabny taki jak lubię. W dodatku zęby krzywe. Fajna jest z charakteru ale ten jej wygląd mnie załamał, nie wiem po co wy kłamiecie na zdjęciach !

Gość hiena,699
na fotkach wychodzi się tak jak się wygląda !!! Nie można wyjśc brzydko na zdjęciu jak jest się naprawde ładnym !!!

O, dzieki hehehe Mialam na mysli to, ze na fotkach wygladam gorzej niz w rzeczywistosci, wiele wiele osob juz mi to mowilo:P

Gość ciapowata
zgadzam sie z hiena

Gość ja też szukam butów .
kiedyś powiedziałam babci że źle wychodze na zdjęciach to też mi powiedziała że na zdjęciach wychodzi się tak jak się wygląda :D

a nie slyszcie o czyms takim ze mozna byc fotograficznym badz nie? z potwora pieknosc nie wyjdzie, ale sa osoby ktore na zdjeciach wychodza niekorzystnie a w rzeczywistosci wygladaja duzo lepiej, badz na odwrot.

nie zgadzam się, wbrew opiniom istnieje coś takiego jak fotogeniczność 🖐️ i uroda nie ma tu nic do rzeczy

Gość kisiel w majtakch kk
a wiecie przez to tak macie ... przez NOSY !!! Jak dziewczyna ma mały zgrabny nos to wychodzi na zdjęciach ładnie jak ma duży jakis krzywy to nigdy nie wyjdzie dobrze.

Gość kinnkaaa
E tam, nie przesadzaj autorze. Moj maz zobaczyl mnie najpierw na zdjeciach i tak mu sie spodobalam, ze po miesiacu przyjechal mnie odwiedzic z innego kontynentu i chyba byl zadowolony z tego co zobaczyl, bo jestesmy razem juz prawie 6 lat w tym prawie 5 malzenstwo.

Gość werykon.
nie przesadzam, chciałbym ale nie przesadzam. Kocham małe noski u dziewczyn nie wiem już takie mam zboczenie a jeszcze jak mi pokazywała zdjęcia i na nich miała duże usta to już w ogóle byłem cały jej a w rzeczywistości doznałem szoku. Usta jak makaron a nos jak skocznia :o

Gość kinnkaaa
Ale po co mialaby ulepszac zdjecia skoro i tak zobaczybys ja na zywo? Nie rozumiem.

Gość werykon.
no ja też nie rozumiem :o może chciała mnie zachęcić zdjęciami a potem jak ją zobacze to że się i tak zakocham nie wiem co miała w głowie. Pół roku pisania i wysyłania zdjęcia żeby teraz się okazało że to wszystko na darmo :o nie chce jej sprawiać przykrości i nawet nie wiem jak to skończyć, rozstaliśmy się miło nic jej nie mówiłem a ona przed chwila wyslala smsa kiedy następny raz ? :o

Gość kinnkaaa
To masz trudna sytuacje. Powiedz jej, ze to jednak nie to i nie czujesz nic do niej. Nie warto sie zmuszac do spotkan skoro ona ci nie odpowiada. Lepiej to sokonczyc wczesniej niz ciagnac bez sensu.

Gość windą do nieba 22
ale szmaciarz z ciebie może ma fajny charakter a ty już ją skreslasz bo nie ma takiego nosa jak ci sie podoba żal !!

Gość kinnkaaa
Dlaczego zal. To ma sie zmuszac i byc z kims kto mu sie nie podoba? Juz nie przesadzajcie.

Gość windą do nieba 22
jak ktoś ocenia kogoś innego po tym że ma krzywy nos albo wąskie usta to tylko świadczy o nim !!!!

Gość wariantB
To nie prawda że wychodzi się tak jak się wygląda. Znałem pewną dziewczynę tylko ze zdjęć i jakąś nie wzbudziła mojego zainteresowania a jak ją zobaczyłem na żywo to prawie się zakochałem od pierwszego wejrzenia. Tak samo jest chyba ze mną bo muszę naprawdę się wysilić żeby dobrze wyjść. Znam to z autopsji. Po prostu zdjęcia nie oddają mojego uroku.

Gość fryzjerkaaaaa
straszne.

wariantB a jaki nos miała ta dziewczyna duzy czy mały na zywo ???

Gość wariantB
Normalny, symetryczny to całości twarzy.

wariantB na pewno był krzywy :P

Ja dużo lepiej wychodzę na zdjęciach niż wyglądam. Nawet bez obróbki graficznej jestem na nich milion razy ładniejsza niż na żywo.

Gość nie czegoś takieg jak fotogeni
gijeniczność... Jest tylko cienki fotograf.

Gość gram dodatnia 9
ja na zdjęciach wychodza przeobrzydliwie, nos ma ogromny, oczy małe twarz krzywą, unikam aparatu