Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaliiina

nieodpowiedzialny wybryk :(

Polecane posty

Gość kaliiina

otóz ostatnio postapiłam dosc nieodpowiedzialnie i cała soba sie przyznaje wiec nie prosz o osadzaie mojej osoby tylko odpowiedz na pytanie wczoraj w nocy po pewnym bankiecie przespalam sie z kolega-alko zadziałał, cała otoczka-stało sie ! biore tabletki-niestety w tym cyklu zdarzylo mi sie jednej zapomniec kolo 6dnia wczorajsza noc była 9dniem cyklu- jesli tabletki nie zadziałały to byłam w 3dniu płodnym nie zabezpieczylismy sie inaczej, wszystko działo sie szybko, poddalismy sie emocjom biore mitrogynon21 skorzystałam ze znanej metody yuzpe- 4 tabletki mitrogynonu a po 12h kolejne 4. dodam ze byłam w cyklu brania tabletek anty lecz wystraszyłam sie tym iz jednej raz nie wzielam i na wszelki wypadek skorzystałam z antykoncepcji po w czym problem 1. nie mam zadnego sluzu, a jesli cos sie pojawi to raz jest meto białe raz przezroczyste 2.boli mnie lekko podbrzusze, ale lekko 3.teraz mam odstawic całkowicie tabletki anty i czekac na okres, czy skonczyc opakowanie-cykl brania, zostało mi jeszcze 11dni brania tabletek 4.jesli odstawic i czekac na okres to czy-zrobic teraz 7dniowa przerwe i zaczac nowe opakowani. czy poprostu czekac na okres i zacza brac tabletki w pierwszy dzien miesiaczki tak jak robi sie to przy pierwszym razi kiedy chce sie brac tabletki-pytam bo boje sie o skutecznosc ich dazialania w kolejnym cyklu z góry dziekuje za odpowiedzi i prosze nie oceniajcie mnie-doskonale wiem ze popelniłam bład i nie było to odpowedzialne, wyrzuty mojego sumienia sa wystarczajaca kara dodam iz zauwazyłam ze tabletki mialy waznosc do tego miesiaca-te ktore zastosowałam jako antykoncepcje po mam jakas mega schize ze moglo dojsc do zaplodnienia i strasznie sie boje :(

Gość kaliiina
up

Gość KarinaKarinaKarina
hmm a od kiedy bierzesz tabletki anty? a od kiedy 9 dzień cylku od 3 dni jest dniem płodnym?

Gość KarinaKarinaKarina
po to bierzesz tabletki zeby sie bzykać nikt Cie nie ocenia -dni plodne zaczynaja sie okolo 10 dnia cyku czyli generalnie z tego co licze to dzis masz 1 dzien plodny :D (od daty okresu licz 10 dni to są niepołodne dni, pozniej masz 6 płodych i reszte dalej nie, ale jak bierzesz tabletki to zawsze masz nieplodne bo jajniki sa uspione zanim cokowiek zaczają to mija ze 12 godzin...) -W moje opinii, (a przezylam juz wiele wiele takich akcji) zupełnie niepotrzebnie bralas "po" - teraz przerwij czekaj na okres, 1 dnia okresu wez pierwsza tabletke nowego opakowania i zacznij jakby "od poczatku" - jak kolega byl dobry to za tydzien umow sie z nim znow tylko nie zapomnij wziac tabletki :D

Gość KarinaKarinaKarina
A ona przerwała czy nie bo juz nie rozumiem... to nie przerwala i wziela jeszcze "po"?

Gość a nawet gdyby zaszla w ciaze
to sie nie przejmuj, twoja historia moze byc inspiracja dla tworcow progamu trudne sprawy lub Dlaczego Ja? :-P

Gość pierdolicie he
O ja pierdole, debilki parchate od kiedy biorąc tabletki jest się płodnemu, gówniary, po to bierzecie tabletki, żeby owulacji nie było i o żadnych dniach płodnych nie ma mowy. Cycki opadają!