Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnulaaaaaaaaaaa1818

Help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Brałam ostatnio antybiotyk... Kiedy go skończyłam: Zaczerwienienie warg sromowych,biała wydzielina,swędzi..co to może być miał ktoś podobne objawy?co na to można kupić?nie mam jak dostać się do gina :(:(:( a muszę coś zaradzić bo padne

Gość pani GINEKOLOG
to jesz grzybica pochwy, czesto wystepuje po antybiotykach,nie zazdroszcze, ale wiem jakie to swinstwo Idz do gina on ci przepisze dopochwowy clotrimazol, i po paru dniach przejdzie .....

Gość pani GINEKOLOG
a jak nie mozesz isc do gina to w aptece kup sobie cos bez recepty na grzybice pochwy

ale właśnie w tym problem,bark funduszy na prywatna wizyte a na zapis do stycznia musze czekac:( Boziu!!!!!!!!!!

Gość pani GINEKOLOG
wazne jest zebys nie zwlekala, i w tym czasie nie miala stosunku seksualnego, bo partnera zarazisz, tak pozatym to nie uzywaj zadnych mydel ani zelow pod prysznic, tylko wody do mycia pochwy!!!

Dziękuje:* chociaż na forum mogę się wygadać:*

Gość pani GINEKOLOG
wiec jak juz napisalam smigaj do apteki....jak najszybciej

okolice Radomska

Gość pani GINEKOLOG
nie ma za co....sama to przezywam , za kazdym razem jak dostaje antybiotyk to mam to swinstwo, wiec juz zawsze profilaktycznie biore Clotrimazol

Gość lady bronka
na swedzenie maśc clotromazolum zewnetrznie, są tabletki clotrimazol dopochwowe, ale na receptę niestety. spróbuj może zakładać na noc lactovaginal na wyrównanie flory bakteryjnej. niestety z grzybica jest tak ze jak szybko nie zacznie sie leczenia jest corac gorzej i coraz trudniej to wyleczyć, lekarz jest tu konieczny. może spróbuj do rodzinnego to cos ci przepisze...

lekarz pierwszego kontaktu bez problemu Ci przepisze takie globulki, u mnie nawet telefonicznie mogę o to prosić podskakuje wtedy tylko po recepte i już, a to parę groszy kosztuje i działa bardzo szybko Clotrimazolum w globulkach a zewnetrznie krem o tej samej nazwie jak juz koś pisał. pozdrawiam

Gość super.gaska
popieram, jesli lekarz pierwszego kontaktu jest w porzadku na pewno ci przepisze bez problemu coś. mnie pomaga clotrimazolum w tabletkach dopochwowych, jest tanie do tego. mozesz tez kupić sobie jakis probiotyk ginekologiczny, np. provag, bez recepty.

Gość goscniedzielny
lactovaginal dopochwowo, clotrimazolum zewnetrznie na świąd i lekarz, bo samodzielnie sie raczej nie wyleczysz.

kup sobie w aptece kore dębu, zaparz i rob sobie okłady. Na pewno pomoze!

Gość Czarnulaaaaaaaaaaaaa1818
dzięki za odpowiedzi i cenne porady,ale LaciBios femina pomogło:)

Dzięki za porady:) ale LaciBios femina pomogła:)

Pamiętaj żeby zawsze przy antybiotyku zastosować ochronnie coś na żołądek ale też dopochwowo dla mnie najbardziej skuteczny jest lactovaginal, działa w miejscu założenia bardzo szybko i skutecznie odbudowuje mikroflorę chroniąc właśnie przed grzybicą.