Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marciiax

ciężki wybór uczuciowy kluczem do sukcesu ?

Polecane posty

Czy mieliście coś takiego,że rozum z sercem wam się kłócił tzn. mam 17 lat i mam dziecko, rozstałam się z ojcem dziecka i poznałam innego po jakimś czasie zaczęłam się spotykać z nim i zakochałam się , jak by to powiedzieć jestem chorobliwie zazdrosna o niego nawet o siostrę swoją jak do nas przychodzi i teraz mam mętlik w głowie wiem że go krzywdzę bo przestałam się do niego odzywać jak wcześniej spotykać i oznajmiać uczucia czy to oznacza, że nie wiem czego chcę zro robić czym mam się kierować,,, proszę pomóżcie..

Gość w ogóle masz ze sobą
pełno problemów. Jak się zaciążyłaś koło 15 :O

jedyna rada - dorosnij masz problemy nastolatki bo nia jestes, tylko pamietaj, ze najwazniejsze dla Ciebie powinno byc Twoje dziecko, a nie kolejne zauroczenia

dziwne było to co poczułam jak przeczytałam wasze posty, czuję się smutna i znienawidzona , mężczyzna którego poznałam ma 29 lat jest ułożony i mam dziwne przeczucie ,że interesuje go wszystko poza mną , najchętniej jak by mu jakaś dała znak to by mnie zostawił tak myślę, choć on mówi inaczej, dochodzą do tego chrzciny i kontakt ojcem mojej córeczki. Wiem , że ranię osobę z którą zaczęłam się spotykać bo ona liczyła na coś więcej coś poważniejszego, a ty ja robię problemy nie sądziłam, że tak będzie.

jak pomyślę ,że chciała bym spróbować jeszcze raz od początku tonie wiem ile czasu bym potrzebowała na to by się do niego przemóc, pocałować a co dopiero kochać. jestem zdruzgotana nie wiem jak mam rozmawiać a obojga ,

Gość a on w ogóle wie
że masz dziecko? Pewnie nie bo wy tego zwykle nie mówicie a potem foch jak facet nie chce czyjegoś dziecka.

wie i mówi że akceptuje po zachowaniu widać ,że wie co chce, jednak ja nie wiem czego ja chce i nadal nie wiem jak mam z nimi rozmawiać, wczoraj się widzieliśmy i powiedziałam mu ,że nie chce facetów ,żadnego z was nie chce , i nie jestem z tego zadowolona choć wiem że to będzie lepsze, każdy chce czegoś jednak ,żaden nie chce nic dać .... ;(

wali mi się świat na głowę, nie wiem którego mam wybrać czy rozum czy serce ?

Gość vernee
cięzko zrozumiec w ogóle co piszesz. Ja bym radziła dać sobie spokój z facetami na kilka lat-dojrzeć, uporządkować swoje emocje, niech dziecko podrośnie, a później poszukac partnera bo teraz raczej nic z tego nie bedzie.

Gość przespałaś się z nim
? jak TAK to już wiesz czemu się nie odzywa :classic_cool: 17 tka z dzieckiem i byłym z którym wpadła to powinna wiedzieć że są faceci co chca ją tylko przeruchać. chyba że takich lubi