Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana :(

Czy ja przesadzam?

Polecane posty

Mam narzeczonego,mieszkamy razem, za rok ma być ślub, niyby wszystko ok. Jedyny problem że widuje go tylko w weekendy bo ma prace poza miastem... Teraz bierze 2 tyg wolnego, cieszyłam się na to bardzo ale dziś od jego mamy dowiedziałam się że ma zamiar do niej jechać na kilka dni, ona mieszka bardzo daleko a ja nie moge z nim jechać bo pracuje.Rozumiem że ze względu na odległość widzi mame 2 razy w roku ale z drugiej strony jest mi bardzo przykro że mimo jego wolnego znów będę siedzieć w domu sama... Przesadzam???

Przesadzasz, ty go widzisz 2 dni w tygodniu, jego matka 2 razy w roku. Zastanów się.

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaałka
Przesadzasz! Ma 2 tyg wolnego czyli 14 dni...pojedzie do niej na pare dni a pozniej tydzien bedzie tlyko Wasz:D

Gość anula260485
wiem wiem chcesz miec go dla siebie to znaczy ze kochasz go mocno ale i mama tez chce zobaczyc sie z synem spokojnie całe zycie przed wami tylko nie rob mu wyrzutów bo poco sie kucic

Może macie racje ale jak to usłyszałam zaraz do niego zadzwoniłam z pretensjami że znowu będę w domu sama siedziała a on nawet mnie o zdanie nie zapytał, i że albo pojedziemy razem albo wogóle...

Jest mi teraz głupio że tak na niego napadłam, jak wyjść z tego z twarzą bo naprawdę emocje mnie poniosły a teraz widzę że nie miałam racji.

czy jest tu jakaś mądra dziewczyna która mi doradzi?? czuje się podle i nie wiem jak załagodzić sytuację żeby wyjść z tego z twarzą.

przeprosze go i powiem że mnie poniosło ale chyba powinnam dodać że jest mi przykro że podejmuje decyzje beze mnie... ???

Gość moij
Ty jednak masz nasrane we łbie...

Gość mireczkaa
oczywiście, że powinien z Tobą porozmawiać o samotnym wyjeździe do mamy. O tym z nim powinnaś porozmawiać. Z resztą- myślę, że przesadziłaś :)

Gość do;stuknij się w dekiel idiotk
a no!autorka powinna sie zastanowic nad swoim durnym zachowaniem!ma cale zycie zeby byc z tym facetem,chyba nie zbawi jej kilka dni?

Gość do;stuknij się w dekiel idiotk
a moze jeszcze mial ksiezniczke prosic o pozwolenie spotkania z matka?rany!gdzie sie rodza takie pustaki?

Ku przestrodze dla innych dziewczyn EMOCJE TO NAJGORSZY DORADCA!!!! wysłałam esa z przeprosinami że mnie poniosło i że na jego miejscu tez bym pojechała...