Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rossi*

Boje sie zrobic test ciążowy !!!!!!!!!

Polecane posty

Jestem juz 3 dni po terminie spodziewanej miesiączki.Mąż mnie przekonuje zeby nie robic az do poniedziałku Nie wiem co robic , boje sie tego wyniku

Gość Myszka :-)
Dlaczego się boisz?

ze wyjdzie negatywny, bo staramy sie pół roku .Ale ta niepewnosc mnie dobija i mam juz schizy

Gość Myszka :-)
Pół roku, to jeszcze nie tak długo. Im szybciej zrobisz, tym szybciej bedziesz wiedziec dlaczego nie dostalas tak dlugo @. daj znac o wyniku!

dodam ze okrez mam zawsze regiularny co 26 dni , a mąz mnie namawia zeby nie robic.Strasznie mnie to dreczy

Gość kot jest ali!
heh pamietam to. Ja w sumie dwa miesiace sie "starałam", ale jak robiłam test i wyszedł pozytywny to 5 razy powtórzyłam;-) Do tej pory mam te testy;-) Życzę powodzenia.

Gość no ro to
chcesz to zrób, ale moim zdaniem warto poczekać niż się rozczarować negatywem. A jeśli ciąża jest to te parę dni nie zrobi różnicy.

Dzieki.Dodam ze oprócz kłucia w podbrzuszu i nabrzmiałych piersi , nie mam wogole objawów

2 dni bolał mnie brzuch jak na okres i latałam co chwile do wc, mozna zwariowac z niepewnosci, a mąz mi mowi zeby poczekac zeby wynik był juz na 100%

Ja bym zrobiła juz, do poniedziałku to Ty sobie narobisz nadziei a rownie dobrze moze wyjsc negatywny. Ale szczezrze zyczę ci dwóch grubych kresek :)

DZIEKI, a jesli jest juz po terminie spodziewanej miesiaczki to mozna zrobic popołudniu, czy lepiej zaczekac do rana?

Gość no ro to
ja tam zawsze byłam cierpliwa przy testach -robiłam w życiu tylko 2 testy i w obu przypadkach była to ciąża. Raz odczekałam ponad 2 tyg. -cykle bardzo nieregularne były a drugi raz tydzień po okresie -oba od razu były pozytywne bez żadnych wątpliwości. Aha objawów ciązowych zero.

Gość meriddd
Ale dlaczego masz nie robic? dni po terminie @ juz wyjdzie poztywny.

Gość no ro to
ja jestem zdania że z rana lepiej -większe stężenie hcg jest. O ile na wieczór nie wypijesz za dużo. Zrobisz test po południu i znów mogą byc wątpliwości. Szkoda nerwów.

no wlasnie moj maz mowi zeby poczekac tydzien po terminie spodziewanej miesiaczki, a ja jestem dopiero 3 dni po. Mysle ze on tez boi sie tego wyniku.Ale ja juz siruje z niepwnosci, nie moge sie skupic nawet na pracy i te bóle podbrzusza?

Gość no ro to
jeżeli świrujesz to zrób jutro z rana -staraj się tylko nie opić na wieczór za dużo i tyle.

a propo picia własnie od paru dni strasznie duzo pije.Kurcze chyba kupie dzis ten test bo weekendu nie wytrzymam