Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkuljkhjgy

od pocieszycielki do partnerki? - jaką przyjąć strategię?

Polecane posty

Gość jkuljkhjgy

Witam, Piszę tak w sumie trochę, żeby się wygadać. Jestem fatalnie zakochana w swoim przyjacielu, trwa to już od kilku miesięcy. Nigdy nic mu na ten temat nie mówiłam i nie dawałam po sobie poznać, gdyż on był w długoletnim związku. Im bardziej się w nim psuło, tym on bardziej do mnie garnął - jestem ciepłą i troskliwą osobą i wybitnie szukał wsparcia (a ja wzduchałam po kątach z miłości, masakra). I teraz sytuacja nabiera smaczku, bo jego kobieta go w końcu rzuciła kilka dni temu. On jest załamany i garnie się do mnie jeszcze bardziej niż zawsze. Jak się zachować?

Gość jcvghbjn
zdejmij majtki i wypnij mu dupe

Gość wodka
narazie nie rob nic, wspieraj go jako przyjaciółka, ale to wszystko, on jest podłamany po poprzednim związku i napewno nie zapomni szybko o tej kobiecie, a nawet jakby coś byłom między wami to chyba nie chcesz być chwilowym pocieszeniem dla niego?

Gość jkuljkhjgy
Tylko tak myślę, że to jest wysoce niesmaczna sytuacja, niby go będę pocieszać i pozwalać mu się wypłakiwać na moim ramieniu, a tak naprawdę będę zacierać rączki... Boję się, że przez to pocieszanie stanę się dla niego takim zupełnie aseksualnym tworem. Czy jest możliwe, że w takiej pocieszycielce on kiedyś zobaczy kobietę?

Trzymaj fason i....dystans. Facet nie jest gotowy teraz na nowy związek, szuka pocieszenia. Może wpaść w Twoje ramiona, a potem się 'ocknąć' i żałować. Nic nie zyskasz, będzie Ci wtedy tylko bardzo przykro. Daj mu czas na odchorowanie, a potem czas pokaże, czy coś się z tego wykluje:).

Gość jkuljkhjgy
Bardzo ciężko mi już ten fason trzymać. Dzisiaj się widzimy pierwszy raz po rozstaniu. Jestem pewna, że się popłacze i przytuli do mnie i tak będzie siedzieć z kwadrans, a ja się w tym czasie będę podniecać. Ta sytuacja to jakiś koszmar :).

Gość maczu_pikczu
moim zdaniem nie masz szans na udany związek. nigdy faceta nie pociągałaś fizycznie, a bez tego nie macie szans. zawsze będziesz dla niego przyjaciółką, ewentualnie dziurą do walenia póki kogoś nie znajdzie.