Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spiski teorie

produkty na imprezkę - lepiej biedronka czy lidl?

Polecane posty

Gość spiski teorie

robię imprezkę na 10 osób i muszę kupić nieco smakołyków - chipsy, czekolada, orzeszki, paluszki itp lepiej wybrać się do lidla czy do biedry? żeby było smacznie ale też na studencką kieszeń przy okazji może polecicie coś smacznego stamtąd na wspólny stół

Gość myszellina
Biedronka na pewno jest tańsza, a i nie najgorsza :P

Gość martyna_90
hmmm moim zdaniem zdecydowanie lidl:) w lidlu są takie grzanki czy jak to sie tam nazywa cos w desen bake rollsów, takaa duza paczka, są nie drogie, a bardzi smaczne:)

Gość adibi
w lidlu wiecej wypasionych chruparkow z roznych stron swiata, ciekawszy wybor szczegolnie na imprezke

To zależy, wydaje mi sie że słodycze w lidlu są lepsze. Ale co kto lubi. Ja tam na imprezy kupuję w Almie albo w Intermarche :)

Gość Kurde to do jakiego
ja się gatunku zaliczam?-Bo ja kupuje i w lidlu i w biedronce i w almie i w epi i we wszystkich innych sklepach a nawet na miejskim bazarku ,szukając wszędzie tego co najlepsze i nie zawyżone cenowo Wiem że mięsko dostenę świeże w jednym z 11-tu mięsnych dwie ulice od domy,warzywa kupie na bazarku lub w jednym z dwóch warzywnaiaków które najbardziej lubie,jaja kupie w jednym z warzywniaków a cukier mąkę i inne tego typu w marketach Mleko i jego przetwory jak masło kupię na fermie,chipsy mi znajomy przynosi a całą resztę zrobię sama.

Gość Kurde to do jakiego
Jak chcesz dobrej jakości orzeszki i chipsy to z crunchipsa bierz bo oni mają jakościowo najlepszą jakośc na całym tym chipsowo orzeszkowym rynku.

Gość a jeśli nie stawiasz na jakość
to postaw na cene i niech sie towarzystwo pochoruje-trudno!