Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość www.syfek.pl

CZY WARTO WALCZYC Z PRYSZCZAMI?

Polecane posty

Gość www.syfek.pl

www.syfek.pl mam nadzieje ze sie spodoba

Gość walczaca do konca
o mikrofibrze ... w tym celu - nigdy nie slyszlam ...ALE TO MA SENS :) Ostatni paragraf najlepszy! MADRY ..wreszcie... TYLKO JAK TO SOBIE WBIC DO GLOWY PYTAM?

Gość a dlaczego tak??????
nie rozumiem dlaczego szmatka ma dzialac takie cuda

Gość walczaca do konca
jak uzywasz mikrofibry do innych celow to nie sposob nie zrozumiec:) kurcze ze na to nie wpadlam!!! szkoda ze w pracy... i ze makijaz .. ale dzis wyprobuje na pewno - zobaczymy! :)

Gość dame kafe
mikrofibra mi nic nie dala :) od jakiegos czasu nie uzywam kremu na noc i czasem na dzien i mam lepsza skóre

Gość walczaca do konca
z mikrofibra sprobuje - nie zaszkodzi (mam nadzieje) a moze pomoze na moja pryszczata facjate a co do kremow - 100% racja - ja juz uzywam tylko toniku - efekty o niiiieeeebo lepsze ZADNYCH KREMOW!!!!

Gość pytanie do damy
a jak dlugo uzywalas mikrofibry?

Gość dame kafe
Miesiąc, ale uzywałam ją z delikatnym zelem antybakteryjnym. Pocierałam delikatnie ale dokładnie. I niestety nie zauważyłam zadnej poprawy. Od kiedy moja skóra oddycha bo nie nakładam na nią kremów to jest na prawdę łądniejsza! Oczywiscie nie robie tego codziennie, bo jak wychodzę to muszę nalozyc krem i podkład (lekki)

Gość pytanie do damy
hmmm tam pisza by uzywac mikrofibry bez niczego (zadnych detergentow) tak traktuje moje okna i jest perfekt ale zeby facjate? myslisz ze to ma sens?

Gość dame kafe
No być może bez detergentów będzie inny efekt, może bardziej pozytywny. Może akurat na moją facjatę to nie podziałało, ale podziała na inną. Ja mam w zasadzie mały trądzik, tylko na brodzie0ze względów hormonalnych niestety. Ale kiedy nieodpowiednio pielęgenowałam moją twarz trądzik pojawiał się również na policzkach. A Twój stan cery jaki jest?

Gość gladka jak pupsia niemowlaka
co do mikrofibry BEZ DETERGENTOW zgadzam sie INACZEJ NIE DZIALA>OT TAKA WLASCIWOSC MIKROFIBRY. kto twierdzi inaczej nie zna zasad jej dzialania. Z CHEMIKALIAMI TO ZUPELNIE BEZ SENSU. co do ostatniego wpisu na stronie .... NI CHOLERY SIE ZGODZIC NIE MOGE

Gość pytanie do damy
jakiego podkladu uzywasz?

Gość dame kafe
Ja używam Maybelline Affinitone.

Gość SZCZERZE???????
Powiem tak: TAKA domena i tak beznadziejnie prowadzony serwis? Mam szczerą nadzieję, że szybko go sprzedaż i zajmie się nim ktoś kompetentny.

Gość popieram w całej rozciągłości
Ja w tym temacie stowrzyłabym SERWIS DOSKONAŁY .....................poparty własnymi doświadczeniami>>>>>>>>>>> ILE CHCESZ ZA TA STRONKE ?????????/

Gość pytanie do damy
mnie maybeline zapycha strasznie:(:(:( KAZDY z nich:( powiedz mi szczerze - faktycznie przestalas mniec problem gdy przestalas uzywac kremow (tzn. w nadmiarze?) I jakich kremow uzywalas?

Gość www.syfek.pl
Nie twierdzę, że serwis jest doskonały. Twierdzę, że może się przydać. Masz coś WARTOŚCIOWEGO do wniesienia? Chetnie opublikuję Twoj artykuł - pod warunkiem, że jest twój a nie autorstwa "kopiuj-wklej". Serwis będzie na sprzedaż od lutego.

Gość www.syfek.pl
do SZCZERZE i POPIERAM i mówię poważnie. Maci sprawdzone pomysły na walkę z pryszczami? LUB wiecie, że coś jest bzdurą absolutną? Napiszcie artykuł (poparty zdjęciami) - chętnie opublikuję za odpowiednią prowizja dla was.

Gość dame kafe
Dla mnie na szczęście Maybelline jest korzystny:) i nie jest aż tak bardzo drogi. W wakacje zrobiłam sobie przerwę od podkładu. Smarowałam twarz tylko kremem z filtrem i na noc też używałam jakiegoś tam kremu. Ale potem uznałam, że krem wcale mi nie jest potrzebny. Zaczęłam robić sobie takie przerwy. Smarowałam skórę na noc kremem co dwa dni, potem co 3 dni, a teraz robię to tylko 1 lub 2 razy w tygodniu. Kiedy nigdzie nie wychodzę np. dziś nie nakładam równiez kremu na dzień. Myję twarz tylko żelem antybakteryjnym (Ziaja Med, dostępny tylko w aptece) i nie używam żadnego toniku. Kremy jakie stosowałam nie były z górnej półki. na noc były to kremy z Ziaji (np. ogórkowy, opuncja figowa). Na dzień stosowałam kremy z filtrem UV(Olay, Iwostin, Lirene) Obecnie na dzień jeśli smaruję skórę to emulsją odzywczo-nawilżającą z Olay SPF 15. Nie zatyka porów. Jeżeli na noc smaruję to Ziaja opuncja figowa. Nie kupię już nigdy kremu z Parafinum Liquidum w składzie bo to starsznie zapycha. Robie też maseczki czasem. Mam taką z Ziaji oczyszczającą z zielona glinką albo po prostu robię sobie naturalną maseczkę z miodu pszczelego. Peelingu bardzo dawno nie robiłam. Po prostu zapomniałam. Ale jutro sobie jakiś kupie.

Gość www.syfek.pl
DAMA chcalabyś pomóc tworzyć mi mój serwis? Zarobkowo oczywiście? Chodzi głównie o pisanie dobrych artykułów. Znasz jakiś język obcy?

Gość dame kafe
www.syfek.pl --- to dość poważna propozycja. Nie wiem czy znalazłabym na to czas:(

Gość www.syfek.pl
Fakt. Propozycja poważna. Szukam ludzi ładnie piszących (z poszanowaniem praw autorskich). Jeśli się zdecydujesz prześlij mi próbkę jakiegoś tekstu. (do 500 znaków). Kontakt znajdziesz na stronie.

Gość www.syfek.pl
Do DAMA jeszcze jedno Teksty muszą być krótkie, dobrze skonstuowane pod względem merytorycznym. Od biiiiieeeedy mogą być bez zdjęć "przed i po". Płacę za każdu artykuł - zastrzegam Twoje prawa autorskie nawet do krótkiego tekstu. Jeśli znasz kogoś, kogo styl pisania podobny jest do Twojego - zapraszam również - zawsze to dodatkowy pieniądz w kieeszeni.

Gość purple rose of cairo
To coś dla mnie :O Z pryszczami zmagam się od dawien dawna, bywa lepiej, aktualnie jest gorzej. Moją zmorą jest niesystematyczność, nieprzemyślana dieta i paniczny lęk przed oglądaniem swojej facjaty bez makijażu. Pomaga mi: -mycie twarzy delikatnymi żelami przeznaczonymi dla cery delikatnej i alergicznej oraz wodą mineralną, -wycieranie papierowymi ręcznikami (z racji jednokrotnej przydatności do użycia nie mnożą się na nich bakterie), -nawilżanie twarzy, -picie herbaty z bratka, -kosmetyki mineralne. Nie dają efektu: -farmaceutyki bez recepty, -mechaniczne oczyszczanie u kosmetyczki, peelingi, wyciskanie syfków, -drogeryjna pielęgnacja (inwazyjne żele z granulkami, toniki zawierające alkohol), -suplementacja drożdżami. Aktualnie jestem w trakcie pierwszej w życiu kuracji antybiotykowej, ale nie nastawiam się na cud. Po cichu jednak liczę, że pomoże.

Gość www.syfek.pl
DO PURPLE ROSE Piszesz bardzo skłw=adnie i na temat. Pamietaj jednak, że naszym celem jest pokazanie SKUTECZNOSCI jakiegoś działania... o nieskuteczności pozostałych - wiemy. Przygotuj swój tekst (jesli masz na to ochotę) - za chwilę na naszej stronie pojawi się kontakt do edytora strony. NIE ZMARNUJ SZANSY NA ZAROBEK, PROMOCJĘ i podzielenie się z innymi swoim doświadczeniem.

Gość www.syfek.pl
UWAGA DO OSÓB Z KAFE kontaktując się z edytorem strony podajcie swój nick (nawet jesli to tylko pomarancza) - i datę wypowiedzi w tamacie. Zarobicie WIECEJ... ot taka slabosc do uzytkownikow kafe :)

Gość www.syfek.pl
Do: INEZ, IWONY, DORSZA, PRYSZCZATEJ - dziekuje za teksty - sa swietne :) ... tylko jak mam je opublikowac i za nie zaplacic jesli nie podalyscie maila??????????? calej reszcie dziekuje - pamietajcie w przeslanych tekstach umiescic adnotacje ze sa wasza wlasnoscia i zgadzacie sie na publikacje. Bez tego nie mogę umiescic ich na stronie a co za tym idzie nie moge wam zaplacic. Jesli jeszcze jest ktos chetny - zapraszam - tylko oryginalne teksty - tylko oryginalne (SPRAWDZONE) pomysly. Do Przerwy ... niestety ale twoj "sposob" jest kopia tekstu z innej strony - odsylam raz jeszcze do zasad publikacji. www.syfek.pl

Gość ??? nie kapuje???
a o co ci syfku chodzi??

Gość www.syfek.pl
Przejrzyj posty lub wejdz na stone :)

Gość jaa tez!!
wiec tak...!! co moge wam olecic..ja uzywam mydło siarkowe ,tonik ( rumianek i wyduszona cytrynka) codziennie rano herbata z okrzywy ,na czczo,na noc masc brevoxyl,dziala cuda ,zycze duzy sil w walce z tradzikiem:)