Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JanuszZmłyna

Dlaczego w ludziach jest tyle nienawiści na forum

Polecane posty

skoro i tak się raczej nie znają i oceniają po literkach? mnie teraz w życiu mało co moze zdenerwowac a napewno nie zdenerwują jakieś głupie napisy w stosunku do mojej osoby :) pelno tutaj wchodzi osób żeby tylko wyzywać inne osoby często bardzo miłe osoby sa tutaj okrutnie traktowane i z tego powodu jest mi bardzo smutno :( dla tych którzy sa obrażani, niech się nie przyjmują bo to tylko internet. Chociaż taki jak wyzywa na necie to w realu prosto w oczy raczej nie powie tego :) chociaz są tacy co by powiedzieli, z drugiej strony ci co tutaj wyzywają w realu mogą być całkiem inni, więc miejcie wywalone na literki i bawcie się tylko najlepiej nie wyzywajcie bo po co kogoś wyzywać? sprawia wam to przyjemność? jak się chcesz wyłądowac to idź na salę i się napierdalaj z przeciwnikiem a nie tutaj wylewasz swoje frustracje :( jak chcesz wyzywać to sobie wyzywaj kolegów na podwórku, no to by było na tyle :)

Gość Kamena
Wiekszosc to katolicy, wiec musza tacy byc. Tak glosi biblia

Gość anula260485
prawda bo ludzie są msciwi i tak jest niestety

Tez kiedyś wyzywałem nie powiem ze nie ale wyzywałem te osoby które mnie obrażały, wyleciałem z kilku forumów za wulgarne pisanie, nie wyzywałem ludzi miłych, mało tutaj przeklinam ale potrafie wiązankę puścić nawet w realu, tylko po co ?

kkdcc nie wylewam swoich frustracji tylko szukam pomocy, nie myl pojęć :) już sie trochę w życiu napierdalałem :) jakoś mnie już nie ciągnie do tłumaczenia pięścią. Co do napierdalania w sensie sportowym to jeszcze bym się kiedyś napierdalał chętnie ale teraz nie mam na to siły i ochoty