Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotnygfdgv

Dziewczyny z krótkimi włosami wyglądają obleśnie

Polecane posty

Gość iwan wladimirowicz palmow
Czarownica - aa to w takim razie golenie Ci nie grozi

Każdy wybiera to co lubi i tyle to ze komuś podobaja sie dziewzyny z dlugimi włosami nie musi negować ze te z krotkimi są brzydkie i na odwrót

Ja się zgodzę z zapadą ze nie kazdej dziewczynie pasują długie włosy.Mam znajomą któążąśżęńóśła długie włosy,wyglądała w nich niezbyt korzystkie,staro.Ścięła się na króciutko i nie ta sama osoba,wygląda świętnie i przede wwszystkim o wiele młodziej.

Gość MB_
Co ma długość do tego kto jakie kobiety preferuje. Są różni ludzie o różnych wymaganiach. Ale... Osobiście też nie lubię krótkich fryzur u kobiet. Bob taki do ramion to minimum. Sama mam włosy niemal "do tyłka" więc może dlatego też jestem niezbyt przychylna krótkiej fryzurce.

Ja widze po kolezankach, ta ktora nie zmienila fryzury od szkoly i ciagle wyglada tak samo (nudnie) ma rowniez taka wlasnie osobowosc...nudna, bojaca sie zmian i nowosci....albo po prostu jest brzydka i krotkie wlosy odkryly by jej wszystkie mankamenty. Tylko bardzo atrakcyjne kobiety moga sobie pozwolic na krotkie wlosy, reszta musi przykrywac sie pod namiotem z wlosow ;)

Nena36 . Nie zgadzam się z Tobą. Bronisz ... siebie ? Każdy ma swoje zdanie - owszem - ale Ty w tym momencie dzielisz kobiety na te gorsze (bo się chowają pod długimi, pięknymi, zadbanymi włosami) i te lepsze z krótkimi, bo mogą pokazać piękną buźkę. No bez przesady. Każdy am takie włosy w jakich się najlepiej czuje. I nie ma szufladkowania w tym temacie, bo to jest całkowicie pozbawione sensu.

długie włosy nie zawsze są piękne,zdrowe,błyszczące,właśnie zadko która dziewczyna takie ma

Krótkie włosy są praktyczniejsze, a ich długość jest zwykle proporcjonalna do czasu jaki panienka spędza w łazience. Wiele panienek jest nieźle zafikswana na punkcie swojej fryzury, szczególnie jeżeli mają włosy ponad przeciętną. Fajnie się na taką patrzy, ale tylko z pewnej odległości.

Po kobiecej fryzurze, mozna sie duzo dowiedziec o niej samej. Wyglad kobiety to kopalna wiedzy o jej osobowosci, wlosy sa tego duza czescia.

Gość mikołak
oj tam krótkie są czad, to właśnie panny z fryzurą jak peruka, jeszcze wysmarowane jakimiś tapeciskami wyglądają jak transwestyci

Masz rację. Bywają długie, matowe, sianowate. Ja dbam o swoje włosy jak mogę, podcinam, stosuję raz w tygodniu odżywkę, używam szamponów nadających blask i jestem mega zadowolona... dużo osób prawi mi komplementy z ich powodu. Nie było mi łatwo osiągnąć taki efekt. Włosy długie mają tendencję do opadania... :/ Mam proste i taki minus, ze loki na moich włosach zrobić aby trzymały się choć 4 godziny to dużo pracy i lakieru.. z tym, ze niestety po tych kilku godzinach lakieru jakby nie było, a włosy znów prościutkie.

Gość takracjatak
ja tez tak uwazam, rzadko kiedy kobieta z krotkimi wlosami wyglada sexi ja mam zawsze do ramion, lopatek, czuje sie kobieco, moj maz tez nie lubi krotkich wlosow, mam kuzynke co odkad sciela wlosy wyglada tragicznie, a miala piekne loki, teraz ma 34 lata a wyglada na 44

Gość takracjatak
nie mowie, ze takie dziewczyny a brzydkie, ale trudno dobrac naprawde twarzowa fryzurke, kol ma krociotkie , niby jej fajnie , ale kobiecos gdzies zniknela

Nena36 owszem, zgadzam się. Ale podział na lepsze i gorsze nie jest fair. Wygląd kobiety dużo o niej mówi, ale nie tylko włosy, makijaż, spojrzenie, to jak się porusza, jak się wypowiada. Nie zawsze rudzielec jest ognistą kochanką, nie zawsze niepomalowana, niezbyt dobrze ubrana kobieta musi być nudną kochanką, złą partnerką itd. Wiecie co mnie wkurza? Gdy czytam kobiece pisemka a w nich przedstawiane są stereotypy w rodzaju : kobieta z takimi ustami lubi seks oralny, kobieta z takim makijażem jest wampem pragnącym seksu... itd. itd. Każdy jest inny. Każdy ma różny , podobny temperament, ale nie zawsze to co widzimy może się zgadzać z tym jak jest na prawdę.

Matutka, polecam Ci do uzywania termoloki, przy Twoim typie wlosow powinnas byc bardzo zadowolona. Moje tez sa bardzo proste i po kreceniu byl efekt tylko na pare godzin, po termolokach trzyma sie caly dzien! przy tym wyglada bardzo naturalnie.

Gość niestety9987
To całe życie trzeba mieć jedną fryzurę? Ja jestem po ślubie a mam akurat długie włosy i naturalny kolor (jasny blond); a był czas kiedy przed ślubem miałam króciutkie, miałam też ciemnoczerwone, miałam brązowe, miałam pasemka, balejaż miałam mocno wystylizowane, miałam boba i do tego asymetryczne boki, i nigdy nikt mi nie powiedział, że wyglądam obleśnie

Dzięki :) Jak tylko się wzbogacę, to zainwestuję :) Niestety tak jest, ze kobiety mające proste włosy pragną loków, a kobiety z kręconymi chcą mieć proste :)

Gość yfvu
a halle berry? Uważam że jest sexi z krótkimi włosami... Ale osobiście wole jak kobieta ma długie, najlepiej naturalne lekko kręcone

Gość Mirabelka......!
Weszłam przypadkowo, co za bzdury! Panom, którzy patrzą tylko na włosy nie zazdroszczę mądrości. Najlepiej jak sobie poszuka z długimi pięknymi włosami i ją pokocha, a może jej włosy, sama nie wiem. Potem włoski staną się brzydkie, trzeba będzie jej obstrzyc i miłość się skończy. A może jeden czy drugi Pan pomyśli o swojej głowie...Niestety z wiekiem nie dzieje się na niej u was dobrze! Czy kobieta będzie wtedy z wami hm...Jednak zaglądają tutaj mężczyźni z małym rozumkiem, dla których wyznacznikiem piękna kobiety są włosy. Mimo, że na swoje nie narzekam wręcz przeciwnie są wychwalane przez fryzjerów to nie chciałbym mieć faceta, który kochał by mnie za włosy. Mój mężczyzna kocha mnie jak miałam krótkie, długie i półdługie i nie wyobrażam sobie żebym fryzurę dostosowywała do jego upodobań. Nie chciałabym również kiedy najdzie mnie ochota na obcięcie włosów usłyszec od swojego mężczyzny NIEEE bo mi sie krótkie nie podobają, tylko kochanie zrób jak chcesz i tak będę Cię kochał i tak wam drogie Panie życzę- MĄDRYCH PARTNERÓW !!!

Gość gość
każdy ma swój gust i nie do każdego pasują długie czy krótkie włosy ja mam do brody moja przyjaciółka do pasa a obie mamy powodzenie

Gość gość
Jak tną sobie włosy jak facet to są nic nie warte Ostatnio gola sobie pół głowy... idiotky :)