Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotnygfdgv

Dziewczyny z krótkimi włosami wyglądają obleśnie

Polecane posty

Gość Samotnygfdgv

Taka prawda. Nawet supercycki nie pomogą jak nie ma porządnej grzywy

Gość Nieprawda!
tak najlepiej poznasz czy dziewczyna jest naprawdę piękna, czy tylko udaje zgolić na łyso i zmyć makijaż/photoshopa. Jak jest piękna to dalej będzie, a większość właśnie tylko udaje.

Gość iwan wladimirowicz palmow
chłopak ma rację, myślicie, że czemu Polki ścinają włosy po ślubie - bo już mają w dupie swój wygląd

tez mnie to jakos zniesmacza gdy widze jak kobieta ma krotkie włosy i jeszcze farbniete :o

A czemu tak uważasz jak fryzura jest odpowiednio dobrana to kobieta z krótkimi włosami moze wyglądać bardzo seksownie :)

Gość Sanders29
Kobieta z krótkimi włosami przypomina faceta :D

misiekcacy - tak, seksownie i kobieco...jak michał manios:D krótkie włosy potrafią oszpecić nawet taką dziewczynę jak iga wyrwał,a co dopiero mniej urodziwą

czarna spoko, ale te dwie pozostałe...powiedz,że żartujesz. wyglądają jak młodzi chłopcy co przyszli do fryzjera ze zdjęciem swojej babci i powiedzieli "proszę mnie tak ostrzyc"

Gość zapada
ja mam krótkie włosy i tylko w takich dobrze wyglądam..czym dłuższe tym gorzej wyglądam...nie kazdej dziewczynie pasują dlugie włosy tak jak nie kazdej pasują krótkie

Gość już za rok matura
Jeśli kobieta ma ładne uszy, długą zgrabną szyję to w krótkich włosach wygląda rewelacyjnie

zapada - każda lepiej wygląda w długich. jak ty wyglądasz źle to w krótkich może być tylko gorzej

Gość zapada
nie widziales mnie więc nie komentuj...w dlugich nie wyglądam korzystnie

Gość już za rok matura
właśnie, tylko naprawdę ładna kobieta o proporcjonalnych rysach wygląda dobrze mając krótkie włosy

zapada - wierzę,że w długich wyglądasz niekorzystnie. ale wtedy tym bardziej niemożliwe jest, żebyś w krótkich wyglądała ok

Gość zapada
no i własnie tu cię zdziwię,w krótkich wyglądam ok

Gość karororororolinka
Ja też uważam, ze kobieta z długimi włosami wygląda bardziej kobieco ;) ALE np. Dorota Gardias... w długich włosach jej sobie nie wyobrażam ;) a tak wygląda fajnie, z pazurem i dziko :D Jednak z reguły wolę długie włosy :)

czarownica - się chajtniesz, to się ogolisz zapada - :D nawet atrakcyjne babki wyglądają paskudnie jak zetną włosy, ale ty jesteś wyjątkowym wyjątkiem;)

Gość ale z was znafcy
Tak z głowy rzucę: Magda Mołek, Dorota Gardias, i np. Małgorzata Foremniak (ale 10-15 lat temu) - znacznie lepiej wyglądają z krótko obciętymi włosami niż z dłuższymi

Gardias w długich wyglądała 100x lepiej. krótkie włosy to nie dziko tylko wsiowo

Gość karororororolinka
Nie widziałąm jej w długich :D może podoba mi się w krótkich bo po prostu jest ładna?? :D Nie wiem :D Ale zgadzam się z Tobą, ze w krótkich wygląda się ogólnie wsiowo :P

czarownica - zatwardziała stara panna jesteś?:D

Ja jestem z tych co lubia eksperymentowac z roznymi stylami wlosow, przechodze od ktotkich do dlugich i na odwrot, nawet kiedys obgolilam glowe na lyso i tez mialam powodzenie. Obecnie mam dlugie. Zauwazylam, ze przyciaga sie inne typy mezczyzn w zaleznosci od tego co masz na glowie. Tradycjonalisci wola dlugie, nowoczesni, lubiacy zmiany i ryzyko preferuja krotkie. To tak w duuuuuzym uogolnieniu.

właśnie oglądam galerię Mołek w krótkich i długich - trzeba mieć naprawdę zezowaty gust, żeby woleć ją w tych pierwszych

Gość zapada
a według mnie dziewczyny z włosami do pasa wyglądają jak wsiury...baaardzo czesto mają te kłaki tłuste,ciągle związena i leza im na plecach te kłaki jak mysi ogon...dla kazdego wsiowe oznacza co innego

nowoczesni, lubiacy zmiany i ryzyko preferuja krotkie. 100% racji, krótkie preferują nowocześni, lubiący zmiany "żeby życie miało smaczek i tak dalej"