Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małyproblemowadziecinnkaalejaz

Problem. POMÓŻ MI

Polecane posty

Chociaż jestem stosunkowo bardzo młoda , mam pewien problem który uniemożliwia mi normalne funkcjowanie. Nie chodzenie do szkoły. Zaczęło się niewinnie , od „jednego dnia przeistoczyło się w prawdziwe piekło. Mieszkam bardzo daleko od szkoły , muszę wstawać wcześniej niż inni (do czego nie jestem przyzwyczajona). Niedługo kończę szóstą klasę podstawówki , i boję się że nie zdam. Trudno mi. Pomożecie ?

Gość skoro to dla ciebie taki
problem, że musisz wstawać wcześniej to nie chodź dalej, bo lepeij analfabetyzmem się zasłonić :) Zabiorą cie do domu poprawczwgo, skoro rodzice nie mogą sobie z tobą poradzić i pewnie będzie ci fajniej

nie prowokacja. po prostu , jestem dość rozumna jak na swój wiek.

nie neguje , że jesteś rozumna...tylko czy zdajesz sobie sprawę , że jeśli nie będziesz chodziła do szkoły to nie zdasz?! albo w końcu Cię wyrzucą ze szkoły w tak młodym wieku?! i co dalej?! ja też bardzo wczesnie wstawałam i wstaje do tej pory od kilkunastu lat...w dzisiejszych czasach nie ma nic bez wykształcenia...

Nawet jeśli to prowokacja to taki problem istnieje . W miejscu gdzie się wychowywalem do szkoły do ktorej mialem dość blisko bo tylko 2 kilometry dojeżdżały dzieci ktore mialy do niej po 20 kilometrów .

szkoła to podstawa, cześć fundamentu życia, zrozum to bo inaczej szara rzeczywistość życia cie sponiewiera i zostaniesz częścią patologi tego społeczeństwa

Stawiam na prowo. Czy teraz tak się zachęca do nawiązania kontaktu w sieci ? Jesoooo ..... Ja jestem z innej epoki ...

Ja też dojeżdżalem do szkoły średniej na rowerze i jakos przetrwałem nie ma co się użalac tylko trzeba chcieć

Jalk nie mieli wyboru dojeżdżali te 20 kilometrow autobusem i pod nich ustawiali lekcje by normalne mogli wracac