Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lniania laleczka

Kolejne dziwaczne imię dla dziecka wśród znajomych...

Polecane posty

Gość anula260485
Moi synowie to własnie Oliwer i Marcel bardzo mi sie podobają te imiona

Gość pani GINEKOLOG
mozemy sobie krytykowac co chcemy wolny kraj :) zal ci dupe sciska?

kobieta finansisty od tego służy forum żeby sobie na nim pisać, użalać się, skarżyć, plotkować itd. Nic nie powiedziałam koleżance, bo nie chcę żeby było jej przykro, ale opinię innych na ten temat mogę poznać i nic ci kobieto do tego.

Gość anula260485
nie OLIWIER TYLKO OLIWER Typowo polskie

Gość mikołak
to czepianie się imion jest takie żałosne, ludzie...

Gość pani GINEKOLOG
poli28 nie dotarlo do ciebie ,ze mieszkam w niemczech ,z rodzicami mowiacymi po niemiecku sie wychowalam, apolski umie od babci ktora widywalam na wakacje w Polsce i z ksiazek

Gość kobieta finansisty
nic mi do tego? zama zaczełaś temat i cytuję: to wolny kraj i miejsce gdzie moge komentowac jesli zjadę z toba to imie to moge brac udział w dyskusji? a jesli nie i wypowiem sie na temat tego jaka z ciebie znajoma i jak można tak kogos krytykowac to nic mi do tego? proszilaś o zdanie więc sie wypowiedzieć mogę, i podtrzymuję,żałosne jest takie postrezganie ludzi, mogę się nazywać jak chcą i nic nam do tego, po to mamy swoje dzieci,żeby nazywac je po swojemu a do cudzych decyzji nie powinniśmy sie wtracać..no chyba,ze jakies postepowanie razi nasze poczucie moralności

Gość pani GINEKOLOG
mi sie wydaje, ze dziecku trzeba dac normalne imie, bo potem bedzie tylko pokrzywdzone i w szkole beda je palcem wytykac.

teraz jest tyle zagranicznych imion ze juz chyba nikt nie zwraca na nie uwagi i w szkole takze nie bede mialy przkrości...a jesli będą mialy to tylko ''dzięki'' rodzicom innych dzieci którzy w domu komentują ''ale ten rayan ma straszne imię,trzeba byc nienormalnym zeby dac takie imię'' i potem dzieci to powtarzają...dziecko same z siebie nie bedzie sie nasmiewało bo dla niego imię to imię,nie wie czy to zagraniczne czy nie

Gość pani GINEKOLOG
jakie imiona wydaja wam sie ladne????

Gość khkjioji
Najlepsze bylo Virginia; a ciekawe czy polska czy angielska pisownia u dzieciaka w imieniu, haha szkoda, ze nie Vagina, mogliby spolszczac i wolac Cipka.

Gość pani GINEKOLOG
poli28 a jakie tobie imie sie podoba: SLOWNIK JEZYKA POLSKIEGO dla chlopca, a dla dziewczynki NAUCZYCIELKA POLSKIEGO ??? ;)

Kobieto finansisty naucz się najpierw czytać ze zrozumieniem a potem wchodź ze mną w dyskusję. "to wolny kraj i miejsce gdzie moge komentowac" to nie moje słowa. Poza tym nie tobie oceniać jaka ze mnie znajoma i nie taki był temat czy jestem dobra czy zła.

Gość a wiec mmm
chyba nazwala tak dziecko na czesc tanich lini lotniczych Ryanair jak dla mnie maskara, juz slyssze te teskte rajana gdzie lecisz, polec z rajanem, rajan nie jestes az taki tani, rajan brajan no koszmrne te imiona

Gość jjjjjjjjjjjjjj
u nas na wsi też przyszła modan na Rajanków, Jessiki, Angeliki, Justiny. Straszne :-0 Połączenie: Justin Pluta Angelika Kociołek Vanessa Zakościelny :-0

pani GINEKOLOG Wybierając imię dla dziecka, po poprzednim przerobieniu 6 kartek A4, napisanymi imionami maluteńką czcionką, pozostały mi 3 do wyboru : Natan, Oskar, Kevin. Wystarczyło, ze jakieś imię mi się z kimkolwiek skojarzyło, z kimś kogo znam, z kimś kto np. nie był ok wobec mnie, z kimś do kogo np. nie czułam sympatii do znanych osób w TV, w świecie show biznesu i już takie imię przestało mi się podobać ;) Wybrałam jedno z tych 3 i nie żałuję, bo reszta mi się teraz totalnie nie podoba. Preferuję Oliwier, Anastazja.

Gość jjjjjjjjjjjjjj
im gorsze wykształcenie rodziców, tym wymyślniejsze imiona dzieci :-0

Gość jjjjjjjjjjjjjj
hit z sąsiedniej wsi - Issaura Walenciak :-0 panna ma już ze 20 lat i nadal się z niej nabijają :)

Gość a wiec mmm
MalutkaBlondynka a imie Kevin nie skojarzylo ci sie z tymi glupimi filmami"kewin sam w domu""kewin sam w nowym jorku" mam nadzieje ze nie to imie wybralas

Gość a wiec mmm
o i jest tez nieolnica issaura:) hehe

Gość pani GINEKOLOG
mi sie Elisa (czyt.Eliza) podoba ,dodam ze mieszkam w Niemczech i tu Eliza sie pisze przez "s"

Oskar mi się bardzo podoba, ale co do wykształcenia się nie zgodzę. Mam samych znajomych po studiach i właśnie nadają takie dziwne imiona albo wręcz przeciwnie same stare typu Antoś, Franek, Stanisław itd

Gość jjjjjjjjjjjjjj
mi imię Kevin kojarzy się z nieśmiertelną trylogią świąteczną :)

Gość jjjjjjjjjjjjjj
Antek, Stasiek, Anna, Kaśka to polskie, normalne imiona :)

Gość jjjjjjjjjjjjjj
Wolałabym nazywać się Kaśka, Kryśka, Magda niż Issaura :)

najbardziej smiesznie wygladaja imiona, ktore akurat maja polskie odpowiedniki, a ludzie na sile chca dawac wersje 'zagraniczne'. np. marceli (a nie marcel), oliwier (a nie oliver), mikolaj (a nie nikolas) to i wirginia, a nie wirdzinia :D itd...