Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swędzi, piecze aaaaaaaaaaaaa

Problem skórny z pochwą

Polecane posty

Od wczoraj czuję swędzenie warg sromowych, nie mam żadnych grudek, upławów itd. Tylko zaczerwienione wargi większe. Dziś się podrapałam i teraz ledwo siedzę ;/;/ Smarowałam Clotrimazolem czy jakoś tak, ale nie czuję ulgi. Co to może być? Grzybica?Kurcze, już 2 raz tak mam przed okresem ;/

Gość latinkaaaaa
Ja tak mam gdy używam podpasek :o

ostatnio troche ze mnie "leci"( taki bardzo wodnisty śluz?) i używałam wkłądek, ale od zawsze ich używam, wiec niemozliwe zeby to bylo przez to

Gość pani GINEKOLOG
swedzi _____________ polecam na swedzenie normalna wazeline albo crem Deumavan...mi pomoglo :)

Gość Iza 29
A jakich wkładek i podpasek używać? Mam to samo.I też wydaje mi się,że to przez podpaski,wkładki higieniczne.Nie zawsze używam tej samej firmy.

Gość swędzi, piecze aaaaaaaaaaaa
Dodam że ostatnio byłam w Egipcie i dałam dupci jednemu przystojnemu arabowi na targu w Luksorze. Nie mieliśmy zabezpieczenia ale bardzo mnie pociągał.

tak, ja, 13-letnia dziewczyna wyjechałam sobie do Egiptu, zeby pukac sie z egipcjanami ;/ spadaj podszywie

Gość Laura....Nastkaaa
Może to być wina nawet proszku do prania, czy materiału majtek. Ja tez mam bardzo wrazliwe wargi wieksze. Smaruje je alantanem.