Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsghdfalghkdajffs

Czy to prawda ,że jak ktoś zdradzi raz to będzie to robił przez całe życie?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaah
o ciekawy temat,up

Gość forever love
Od podstawówki kochałam się w takim jednym chłopaku z którym można powiedzieć , że cały czas utrzymywałam kontakt ( byliśmy kolezenstwem) , wiadomo chciałam czegoś więcej , ale byłam młoda, nieśmiała i myślałam , że nie podobam mu się , że patrzy na mnie i traktuje mnie jak zwyczajna koleżankę. Jak juz byliśmy trochę starsi znalazł sobie dziewczynę. Było mi smutno i w sumie to trochę się załamałam, ale z czasem można powiedzieć, że pogodziłam się z tym, ponieważ uważałam, że ze mną i tak nigdy nie bedzie. Po jakimś czasie poznałam takiego jednego chłopaka , on się we mnie zakochał. Prosił żebyśmy spróbowali, żebym dala mu szansę. Nie bardzo chciałam się wiązać , bo cały czas myślałam o tym swoim koledze. Gdy go nie widywalam można powiedzieć, że było ok, ale gdy tylko zobaczyłam go gdzieś od razu wracało do mnie to wszystko , że go kocham i chciałabym z nim być. Ale widząc go z nią od razu sobie mówiłam, że muszę odpuścić. Po kilku spotkaniach z tym co się we mnie zakochał stwierdziłam , że jest on bardzo w porządku i moglibyśmy spróbować. Jakiś czas było fajnie, byłam nawet nim zauroczona. Lubiłam z nim przebywać i przestali interesować mnie inni faceci. Widywalismy się praktycznie codziennie. Myślałam , że go kocham, ale wystarczy, że spotykałam tego swojego kolegę i nic się dla mnie nie liczyło poza nim. Wolałam z nim przebywać niż ze swoim facetem. Przy nim czułam się tak jak przy nikim innym. Pocałowałam się z nim nie raz. Miałam straszne wyrzuty sumienia. Za każdym razem powtarzała sobie , że więcej tego nie zrobi. Ale będąc przy nim nie potrafiłam być obojętne i za każdym razem było tak samo. Chciałam zostawić swojego faceta, bo zrozumiałam , że tak będzie za każdym razem gdy tylko go zobaczę. Ale on miał c*****a sytuacje w domu i ze względu na to było mi żal go zostawić. Można powiedzieć , że był samotny, bo rodzina straszna patologia, a znajomi go nie obchodzili. W sumie nie widział świata poza mną. Nie wiedziałam co zrobić. Gdy chciałam odejść groził , że się zabije. Ale w końcu to zrobiłam. Nie czuję się dobrze z tym, że całowałam się z innym będąc z nim, ale to było silniejsze ode mnie. Teraz jestem z tym kolega. I jestem bardzo szczęśliwa. A więc poprzedniego zdradziłam (całując się z innym) . Ale zdradzalam go tylko z tym kolega, ponieważ go kochałam. Z nikim innym bym go nie zdradziła. Podsumowując poprzedniego zdradzalam, ale teraz swojego obecnego partnera nie zdradziłabym nigdy w życiu . Ponieważ wiem, że to jest ten jedyny. I to nie jest tak , że jak się raz zdradziło to będzie się to robić cały czas. Bo ja teraz mając tego jedynego z którym zawsze chciałam być tego nie zrobię , chociaż prędzej na innym dopuściłam się zdrady.

Gość forever love
Dodam jeszcze , że ten mój kolega (obecny facet ) tez się we mnie kochał. Ale myślał , że mi się nie podoba i ze nie chciałabym z nim być. Natomiast ja myślałam , że to ja jemu się nie podobam. Takie w sumie nieporozumienie, a taka kijowa sytuacja.. gdybyśmy tylko mieli odwagę powiedzieć to sobie prędzej to nie wiazalibysmy się z nikim innym , po to tez by o sobie nie myśleć, zapomnieć . Ale mówi się trudno, takie życie.

Gość Prawda prawda
Ja swoja ex partnerke poznalem kiedy byla w 10cio letnim udanym zwiazku.Tego samego wieczoru jak ja poznalem zdradzila go ze mna.Potem spotykalismy sie jakis czas i w konsekwencji zostawila chlopaka dla mnie.Ja mialem jednak problemy z zaufaniem jej,dlatego ,ze sam nigdy nie zdradzilem i to dla mnie obzydliwe.Z czasem dowiadywalem sie o jej przeszlosci i robila jeszcze wczesniej przerazajacych dla mnie rzeczy,min sex z przyjacielem swojego ex,dwa lata po tym jak swojego ex zostawila.Takze sex z przypadkowymi facetami,ktorych nie znala.Ja tych informacji nie wytrzymalem i klocilismy sie strasznie o to.Rozstalismy sie.Ona zechciala wrocic do tego ex ,ktorego zdradzila ze mna.Facet jednak tez nie zechcial :) Osoby ktore zdradzaja maja cos nie tak w glowach,nie potrafia byc do konca lojalne,ona np.byla straszna egoistka.To dobra dziewczyna,ale w jej glowie liczy sie tylko jej wlasne ja,nie jest zdolna spojrzec poza waska sciezke wlasnego ego i jej wlasnych potrzeb.Wszystkoco dociera do niej przez pryzmat jej ego,takze pragnienia sexualne.Nie jest zdolna do prawdziwej lojalnosci.Zdradzala i na pewno zdradzac bedzie ,bo..taka juz jest... Jesli ktos zdradzal w przeszlosci,to bedzie to robil ..bo taki juz jest,jego mozg tak pracuje.

Gość gość
kobiety chcą roochaczy więc nie przeszkadza im brzydka przeszłość u mężczyzny a raczej przeszkadza im ładna przeszłość