Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sierpiń 2012

Byłam u GINA I NIC NIE WIDAĆ

Polecane posty

Dziewczyny byłam u Gina i nić nie widać, kontynuuje temat, co do 2 kresek :). Już nie wiem muszę zaczekać czy naprawdę jestem w ciąży....

Gość mama 11miesieczniaka
moze za wczesnie? moze trzeba zrobic test z krwi.. kiedy mialas ostatnio okres?

miałam 4 listop. Tak mi powieszał... , ze ciąża morze być 2 tygodnie i ja nie widać. Powiedzał zęby przyjść do niego za 1 tydzień. zapisałam się za dwa tygodnia.

Gość Zrób bete
jak masz watpliwości

to niema sie czym stresowac, jest za wczesnie. ja poszlam 2 tyg po spozniajacym sie okresie i byl pecherzyk:) takze czekaj cierpliwie

moja byla widoczna wlasnie w 4 tygodniu

Gość Alicja98
Ja też myślę, że jest za wcześnie

Gość no ro to
Mnie gin kazał przyjść w 7tc bo jak powiedział wówczas serce na pewno już będzie widoczne i ciąża będzie ostatecznie potwierdzona. 4tc od OM to zdecydowanie zbyt wcześnie na usg.

Gość Miloagroosss
zrob sobie bete i bedziesz na bank wiedziec czy jestes w ciazy

robiłam 4 testy i 3 wykazało 2 kreski, co prawda druga słabsza. zaczekamy. Wydaje mi się ze już bym miała mieć misioczke ... wiecie trochy wierze i niewierze.... ze jestem w ciąży... :)

Gość fgsfsdfhgsdhg
zamiast wydawac kase na tyle testow to lepiej bys zrobila bete i bys wiedziala na 100 %

Gość ddfdesf
no za wcześniej, nawet za tydzień może nie być widać, natomiast w 6tc już musi być widać, chyba że lekarz ma USG stare...

Gość ddfdesf
ale ty jesteś dopiero w terminie dostania okresu, nie chce straszyć, ale różne może być czasem sa mikro poronienia i możesz dostać okres w każdej chwili...dlatego nie ma sensu tak szybko lecieć do lekarza...

Gość ddfdesf
to normalne że kreska jest słabsza, przecież to sam początek ciąży, najważniejsze że jest :)

te testy kupiłam sobie kiedyś, bo były w dobrej cenie, już miałam ich w domu takze w tej chwili nie wydałam dużo na nich. Zobaczymy trzeba poczekać. hhmhmh co z tego bendzie :). Bete nie kupowałam boa miałam te testy, szkoda kasy.

Bety się nie kupuje, tylko robi w laboratorium :) Jeśli masz się stresować , to zrób sobie tą betę i będziesz miała 100% pewność

[zgłoś do usunięcia] niuniek12345 Bety się nie kupuje, tylko robi w laboratorium Jeśli masz się stresować , to zrób sobie tą betę i będziesz miała 100% pewność ************************************************ Dziękuje nie wiedziałam ... :(