Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 765432456789

Zaprosiłam chłopaka do domu

Polecane posty

Gość 765432456789
no tak ale aż wstyd z tym moim wychodkiem ;/ teraz tak sobie tam poszłam i matko kochana jak to wygląda;/ jakaś przedwieczna ruina

Gość asterkaaaa
Powiedz mu jaka jest sytuacja i tyle. Też mam koleżankę, która nie ma łazienki. WC ma w przybudówce, rewelacji nie ma, ale jakoś nie oceniam jej pod tym względem :)

Gość 765432456789
no tak ale wiecie krępujące to jest srtasznie;/

Gość aśkaa
hej siedze i czytam twoje opisy ale kochana nie martw sie jak mu zależy to zrozumie aj tam nie martw sie bedzie git idz z nim na spacer i dla smiechu powiedz o warunkach !!!

Gość asterkaaaa
Jeżeli pokażesz mu, że się tego nie wstydzisz, to szybko to zaakceptuje. Mojej koleżance też było głupio, powiedzialam jej, ze to nie problem dla mnie przecież i już teraz nie ma tematu :) I nie przepraszaj go za to co 5 minut, powiedz raz i wystarczy :)

Gość 765432456789
ok le jeszcze raz beznadziejnie spytam cz od razu jak tylko go zobacze mam mu to powiedzieć czy jakoś w rozmowe wkręcić>?? jak to ma wyglądać prosze powiedzcie ? on zaraz wsiada do busa

Gość hdfhgfh
jak jeszcze mieszkałam z rodzicami jak chodziłam do podstawówki i szkoły średniej też miałam taką sytuację i normalnie to przyjął mojej siostry chłopak też jak kocha to nie będzie mu to przeszkadzało ważne jest jaka jesteś myślę że w drodz powinnaś mu o tym powiedzieć powiedz o tej sytuacji z babcią że was prześladowała i że zamiarzają rodzice zrobić na wiosnę. U mnie teraz też już jest więc spoko :)

Gość asterkaaaa
Pójdziesz po niego na przystanek, jak będziecie szli do Ciebie, to w drodze (ale nie na dzień dobry) powiesz mu jaka jest sytuacja.

Gość hdfhgfh
powiedz że rodziców nie było stać jak byliście mali a teraz babcia wam nie pozwalała na złość i tak wyszło

Gość Mam nadzieje,ze
autorka napisze jak tam po spotkaniu.

Gość 765432456789
i po krzyku;) miso pojechał ;) powiedziałam aa on noo spoko spoko i zmienił temat;) chyba widizał ze mnie to krępuje

Gość 765432456789
normalnie mi taki zajebisty głaz spadł z serca;D

Gość mondrys
Też kiedyś znałem dziewczynę, która nie miała w domu lazienki i chciało mi się srać tak że dupę rozsadzało przez godzinę i nie miałem gdzie zrobić więc wyszedłem i już nie wróciłem.

Gość 765432456789
makabra;/ szkoda mi dziewczyny !