Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to moj gust i tyle :P

płaszczyk ciążowy!!! :)))naprawde śliczny ;)

Polecane posty

Gość Dlaczego on jest taki drogi???
Używany,skracany i za 135 zł?? Jakiej firmy bo nie doczytałam na aukcji?

to idz do sklepu i kup sobie NOWY zeby byl dobry w ciazy i bylo ci w nim cieplo. 250 zl nie twoje.... wiec licytacja od 60zl to chyba nie duzo

Gość ochydny, na dodatek
to nie jest płaszcz ciążowy. To jest zwykły, na dodatek brzydki płaszcz.

Gość ochydny, na dodatek
na dodatek nie jest na ciebie dobry i dokladnie pokazuje ze nie nadaje sie na ciaze

Gość ja kupiłam podobny za 99 i to
w Zarze nowy, w zeszłym roku na wyprzedaży...moim zdaniem ma nawet lepszy fason -bo taki grzybek szerszy więc większy brzuszek można tam "schować" i nadal jest luźno :P Nie moja spraw, ale moim zdaniem przesadziłaś z tą ceną, będę pełna podziwu jeśli pójdzie za takie pieniądze.

no to powodzenia, kupujcie dalej chinskie gowno :P za 60 zl :D a w dodatku w aukcji pisze ze to nie jest typowo "ciazowy" trzeba tylko potrafic czytac ;)) nie ma zainteresowanych to nie ma, rozpaczac nie bede, zobaczymy na koniec aukcji :))

Gość ladny ale tez sie zdziwie jesl
za tyle sprzedasz. Drogo i tyle. Jakbym miala kupowac uzywany tylko na ciaze to lepiej juz do lumpka pojsc. a nieciazowe to mozna spokojnie za tyle kupic, chocby na wyprzedazy. Ja tam sie mieszcze w kurtki sprzed ciazy, takie o luzniejszym fasonie :) A to juz 8 miesiac :)

Gość ladny ale tez sie zdziwie jesl
PS. Z tym,ze moja wypowiedz dotyczy ceny Kup Teraz. Za 60 zl to moze moze...

Gość chińską tandetą
to jest tem twoj płaszcz. I raczej ty kupujesz sztuczne badziewie. Wiec zanim kogoś obrazisz popatrz na siebie

Gość chińską tandetą
i nie moze byc ciazowym.Wygladasz w tym jak idiotka i to ty jestes smieszna. Kupiłas tandete za grosze bo cie nie stac bylo na porzadny plaszcz a rzucasz sie jak bys niewiadomo co sprzedawala

hahaha niezle ;D ja sie rzucam tak? ciekawe ;) widocznie mi sie podobało jak w nim wyglądałam i tobie nic do tego! a wiec jesli nie ma zainteresowanych- trudno ;) powiedzialam plakac nie bede ;)) aaaa stac mnie na "cos lepszego" (tylko nie wiem co wg ciebie oznacze "lepsze") ale jak mam wydac za oryginalne spodnie ciązowe 150-200zl i pochodzic w nich kilka tyg. to podziekuje :) wole dziecku cos kupic :)

Gość melodyyy
te buty ktore sprzedajesz maja brudne zapietki, a to dowod ze nosilas je czesto a nie tylko RAZ jak piszesz kretynko sciemniaro

tak są brudne a mialam je na sobie 2 h! A SA BRUDNE OD PRZYKLEJONYCH ZAPIETEK BO NA WESELU MI SPADALY Z NOGI KRETYNKO! I TE CIEMNE PLAMY ZOSTALY PO KLEJU Z ZAPIETEK. Pomysl za nim cos napiszesz.... zreszta aukcja jest opisana prawidlowo wiec odpierdol sie ode mnie kochaniutka ;)

Gość wielka szkoda
jak dla mnie to czuc tu wiochą patrzac na ten płaszczyk, jest brzydki, zmechacony , widac ze złażony , skosmacony , i nadaje sie na wysokąciąze bo juz pewnie rozciągniety a autorka topiku jest wulgarna i niesmaczna nie przyjmuje słowa krytyki, przeciez nie kazda z nas musi miec taki gust jak ona a i cena wygórowana , nie tylko na płaszczyk ale na reszte badziewia na aukcji tej pani

Gość lkjhgfdsxfcgvbhnjm,.
boszszsze nie kupilabym nic od tak prostackiego sprzedawcy :( A ta kurteczka Elpasy - super.moge polecic, tez mialam. rosnie razem z brzuszkiem i spokojnie starczy do 40tc albo i dluzej :D

Gość do autorki.....
te buciska na bank sa uzywane,nie ma zdjecia podeszwy bo ta handlara ma pewnie cos do ukrycia a poza tym chamstwem wieje na kilometr wiec spadaj:D

chamtwo za chamstwo moe drogie. pewnie ze nie wszystie musimy miec ten sam gust (i cale szczescie!!!) ale mozna napisac,np. nie jestem zainteresowana bo nie podoba mi sie. i tyle, albo w ogole sie nie odzywac bo potraficie kochane mamuski tylko obrazac wiec nie pouczajcie mnie ze ja jestem wulgarna bo wy tez nie potraficie kulturalnie wyrazic swojej opini. Tylko, ze mi akurat to zwisa i powiewa, ze tak powiem :) co wy sobie myslicie ;) jak plaszcz sie sprzeda to ok, a jak nie to oddam za darmo :P aaa co do butow to mozecie miec swoje zdanie ale byly ubrane przez ok 2 h, a zdjec podeszwy nie mam po co wystawiac na allegro bo dla zainteresowanych zdjecia wysylam na @ co zreszta pisze w aukcji. Dobranoc matki polki :D

Gość nie rozumiem tematu
czy Ty w tej sukience i tych butach brałaś ślub? Płaszczyk nie jest brzydki ale chcesz za duzo, wystaw od 1 zł to może ktos sie skusi, cena naprawde wygorowana

Gość wielka szkoda
dobranoc matko polko , naciągaro :) powiem ci tak szczerze , wystawiłas na aukcji pare przedmiotów, i takie ceny ze glowa boli jak na rzeczy uzywane, przeciez mozna ladniejsze kupic za tą samą cene ale i niwe a nie uzywane a cena jak z kosmosu , nie naciagniesz nas :) i nawet dobrze ze pokazałas swój login bo dałam cie do "ulubionych " mam cie na oku co by nic nie kupic u ciebie

wspolczuje ci, ze az tak nie masz nic innego do roboty tylko zajmowaniem sie kims ;) no ale tak... same maja komleksy to dowartosiowuja sie tym, ze komus "przywala" (wg nich) i zajmuja sie kogos zyciem bo ich jest strasznie nudne. przykre ;) dobra koncze ta dyskusje bo mam co robic, a nie siedziec z nosem przed kompem wieczorem ;) jeszcze raz dobranoc ;)

wspolczuje ci, ze az tak nie masz nic innego do roboty tylko zajmowaniem sie kims ;) no ale tak... same maja komleksy to dowartosiowuja sie tym, ze komus "przywala" (wg nich) i zajmuja sie kogos zyciem bo ich jest strasznie nudne. przykre ;) dobra koncze ta dyskusje bo mam co robic, a nie siedziec z nosem przed kompem wieczorem ;) jeszcze raz dobranoc ;)

Gość melodyyy
idz sie zajmij swoim utuczonym bachorem grube jak swinia pewnie po jebnietej mamusi chuj cie dupe scierko

Gość wielka szkoda
idz juz dziewczyno idz , załoze sie ze jeszcze wpadniesz przeczytac komentarze ceny jak z kosmosu :)

Gość wielka szkoda
meldyyy----- a po co zaraz te wyzwiska :)

Gość Gdybym to ja reklamowała
tutaj (co z reszta juz też robiłam) jakieś swoje aukcje, to raczej nie obrażałabym nikogo, jak ty, autorko. Przypuszczam, ze nawet osoby zainteresowane kupnem, po przeczytaniu tego topicu zrezygnują. Nie bądź taka przewrażliwiona. Chyba się tego spodziewałaś sprzedając zwykły płaszcz jako "może byc ciążowy"- a jednak nie może, bo sie nie dopinałaś. Zwykły, nie-ciążowy grzybek lepiej się sprawdzi niż twój płaszczyk.

Gość mili mo
zgadzam się z niektórymi wypowiedziami, na allegro jest teraz same chińsko gówno. Kupiłam w ciąży markowe fakt niektóre drogie, ubrania 9fashion, torelle itp. i nosze je już w drugiej ciąży i wcale nie kupiłam ich dużo a starczyły na długo. http://www.pieknybrzuszek.com/pl/p/Kurtka-jeansowa-KUMI/2531