Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiasijak

Orange - pytanie

Polecane posty

Gość kiasijak

Witam, Aktualnie jestem w Orange Pop, ale zamierzam zmienić taryfe na Nowe Orangew Go. Mam dwa pytania: czy usługa Skarbonka bedzie aktywna rowniez w ofercie Nowe Orange go? Tym samym - czy srodki, ktore obecnie mam nadal bede posiadac w skarbonce? A drugie pytanie: czy można laczyc kilka uslug? np wykupic pakiet 600 smsow a do tego usluge rozmow z trzema osobami za darmo? Wlasciwie to jeszcze jedno pytanie.... dostalam 40 min w prezencie do orange na swieta. Jesli zmienie taryfe nadal bede miala te 40 minut do wykorzystania? Pozdrawiam!

Gość fedsgahahafss
jeśli chodzi o Skarbonke to przepada a o inne pytania to poszukaj na ich stronce w regulaminach

Gość kiasijak
niestety niektorych informacji nie maja w regulaminach... a na infolinie nie moge sie dodzwonic ... a jestes pewnie jelsi chodzi o skarbonke? bo generalnie ta usluga w orange go tez istnieje. tylko czy te srodki normalnie zachowam...

Skarbonka i środki na koncie głównym nie przepadną. Natomiast ew. wykupione pakiety i środki na koncie promocyjnym tak. Tak w ogóle to po co rezygnujesz z POP? To najciekawsza taryfa moim zdaniem.

Gość kiasijak
bo zalezy mi na wykupieniu dwoch pakietow - za jedyne 6 zl miesiecznie moge rozmawiac trzema numerami za darmo, no i wykupie pakiet 600 smsow do orange. mysle, ze sie to oplaca :) kurcze...czyli te 40 minut przepadnie...to chyba zaczekam az je wykorzystam

Fajna jest też POPzona bo masz do wszystkich w Orange 10gr/min. i smsy za 1gr za jedną opłatę 6zł/mc. Co prawda za minuty płacisz trochę ale za to nie musisz bulić drugich 6zł za pakiet sms po groszu.

Gość kiasijak
jestem jestem, zajelam sie czyms na chwuile ;) tak spoko te pakiety, tylko zastanawiam sie: ten pakiet z "Ty i 3" - jesli go kupoie to za kazda minute polaczenia bedzie mi poboeralo 3 gr z tych 6 zl, ktore dalam za pakiet czy z kasy, ktoras mam na koncie? bo jesli z pakietu to spoko, tylko ze to jest 200 minut rozmow z trzema numerami ,a w orange go za ta sama cene z trzema numerami rozmawiam za darmo. a koszt pakietu 600 smsow kosztuje tyle samo

Gość kiasijak
aaa sie pomylilam, pakiety o ktorych mowie sa w taryfie 'orange one' a nie nowe orange go. no ale wczesniej postawione przeze mnie pytania i tak sa aktualne ;)